Van növekedési ugrás a 17. hét - 4. hónap betöltése környékén?
Szia!
Mi járunk iylen szopis anyacsoprtba!ÉS a szopi tanácsadó,aki tartja azt mondta hogy minden hónap betöltése környékén van növekedés ugrás,csak nem olyan nagy mértékű mint a 3,6 hetes és 3,6 hónapos,de van!
Szopiztasd csak gyakrabban és légy nyugodt minden rendben van,és pár nap múlva újra elég lesz a tejcsi!
1 éves szopis kislány anyuja
Colne vagyok megint.
Én hauck apollo 4-et vettem.
Egy kép róla:
Ez alapján a videó alapján választottam:
http://www.youtube.com/watch?v=YzWFj-lTRXI
200-ért vettem ebay-en, 20 fontért szállították, így 220 volt.
Meg vagyok vele elégedve. Fanni nincs teljesen. Nem szereti az autós ülést. Abban a döntésszögben nem szeret ülni, és nem tudja kinyújtani a lábát, ez is zavarja. Van egy játszó "úszógumija" bele lehet ültetni, és abban is ugyanúgy nem szeret ülni, ugyan olyan dőlésszögben ül benne. Szóval szerintem nem lenne gond az autós üléssel, csak Fanni speciel nem szereti.
15kg-ig mondja a csaj, hogy lehet használni a kocsit, és azt mondja, hogy ez egy 3-4 éves gyerek súlya, az autós ülésre 13kg-ot mond, amire azt mondja, hogy egy egy éves súlya kábé. Ez elég érdekes:D Egyébként meg remélem 2 éves koráig kell csak használnunk. Mert aztán meg remélem melegváltás lesz benne:D Könnyen irányítható, de néha bosszúságot okoz egy olyan dolog, ami szerintem még egy babakocsinál sem megoldott. Nem ártana egy olyan babakocsi, aminek a hátsó kerekei is bolygósítottak. Sokszor a boltban kevés a hely, és hátrafelé kéne mennem, de úgy, hogy rögtön arréb is kanyarodjak, ez csak úgy oldható meg, ha megemelem a segggét a kocsinak. Minden nap járatom a kocsit hétköznap. Dombon lakunk, így terepen is ki van próbálva:D Habár a macskakövet nem nagyon csipázza a kocsi.
A sportkocsi részt csak tél után, tavasszal szeretném összerakni, remélem Fanni kibírja a mózesben addig. Egyetlen egy hiányossága van, csak a sportkocsi részhez adnak raincovert, de pár fontért a használtasba vettem hozzá, igaz, nem teljesen fitos, de ebay-en néztem, 14 font lenne. Ráadásul sokkal jobb raincovert vettem hozzá, mint amit a gyártó ad a sportkocsihoz. Mert ezt ki lehet cipzározni a felnyítható "ernyő" mentén, így hozzáférsz a gyerekhez gyorsan, és a boltba betérve engedhetsz be neki friss levegőt. Háló szintén nem jár hozzá, amit azt hittem nem fogok hiányolni, de ő még újszülöttként belelógott a nyár végébe, és idén több volt a méhecske is, állandóan megtalálták. Egy tescos ruhapelenkát tettem oda, hogy ne tudjanak belemenni a bogarak, mert a kocsi almazöld révén, az összes muslinca kedvence volt. Bevásárláshoz vettem egy, a kocsi tolókarjára rögzíthető hálót (bevásárló szatyrot), igen hasznos, mert ha egymagam viszem Fanni vásárolni és nem csak 1-2 dolgot akarok, akkor abba teszem be, nem az alsó kosárba, a kocsi alá.
Bocs, hogy ennyire kielemeztem, csak segíteni akartam, hogy ezekre figyeljetek, akik még nem vettek kocsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!