Középfülgyulladásra elég az antibiotikum?
Kisfiam hétfőn minden előjel nélkül belázasodott. Voltunk ügyeleten, annyit mondtak, vírus. Másnap dokinéni megnézte, picit piros a torka, és a füle. Ha belázasodik, megint vigyük hozzá. Ma voltunk. Középfülgyulladás alakult ki, antibiot írt fel. Vajon elég ez? Ti nem kaptatok fülcseppet?
Mennyi idő alatt gyógyult ki a babád belőle? Milyen egyéb tünete volt még?
Én milyen magas volt a láza? Milyen antibiot kaptatok?
Mikorra gyógyult meg?
Ne haragudj, de ilyen még egyik gyerekemnél sem fordult elő, és kicsit aggódok, hogy a szülinapja emiatt dugába dől:(
Nálunk nyáron volt. Antibiotikum segített, fülcsepp nem, és utálta is!
Ja, és ami ijesztő volt, hogy nem jól hallott a kislányunk. Állandóan visszakérdezett, és baromi hangosan nézte a tévét!
Kb. 1 hétig tartott, teljesen rendbe jött, de akkor ijesztő volt ez a nagyothallás!
Kitartás és jobbulást a kisfiadnak!
Jajj, nem csak a szülinap miatt aggódok, félreértés ne essék:)
Szeretném ha nem szenvedne sokáig, hamar meggyógyulna!!!
Sziasztok!
Igaz nem a kisfiamnak volt ilyen gyulladása,hanem nekem. Saját tapasztalatomat írom le. Nekem mindig egy mandula gyulladás húzodott rá a fülemre. Én is "csak" antibiotikumat kaptam (igaz,volt,hogy két levéllel szedtem be)rá. Lázam sosem volt,csak olyan beduult érzés,mintha nem hallanék rendesen.
Nem folyik a füle, annyit mondott, hogy megvastagodott valami. Mikor rákérdeztem, akkor mondta, fülgyula.
Ospamoxot kapott ABként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!