Van valakinek véleménye Dr. Vajda Marianna gyermekgyógyász főorvosról Székesfehérváron? Szakmailag, emberileg?
Figyelt kérdés
Hozzá fogunk tartozni. Vagy esetleg tudtok ajánlani valaki jó megbízhatót?2009. jan. 14. 13:41
1/7 anonim válasza:
Emberileg nem ajánlanám, igaz mi csak ügyeletben voltunk nála egyszer, de köszönöm többet nem kérek belőle! Nagyon bunkó volt a gyerekkel és velem is! Szakmailag azt hallottam hogy jó, de találsz olyat aki emberileg és szakmailag is jó szerintem!
2/7 anonim válasza:
Szeretném megvédeni a a doktornőt. Való igaz, hogy nem az a mézes-mázos, puncsolós, cukrosnéni doktornő. Van egy stílusa, amit egy csepp fanyarság és érdesség jellemez. Meg kell szokni, nekem például bejön. Azt szeretem benne, hogy lényegretörő, nem beszél mellé, lelkiismeretes és nagyon jó orvos. Nekem külön tetszik, hogy nem nyomja rögtön tele a gyereket antibiotikummal. Ha mégsem szimpatius Neked, akkor még két doktornőt tudok ajánlani , akikhez a Vajda doktornő szabija esetén fordulunk : dr.Füller Mária, dr. Felker Zsuzsanna. Ők a Fiskális úti rendelőben dolgoznak. Remélem, tudtam segíteni.
3/7 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólóhoz. A doktornő nagyon jó orvos, a stílusa pedig megosztja a véleményeket, de talán amiatt sem annyira "beszélgetős-barátkozós", mert nagyon sok gyereke van. Nem véletlenül...
Szerintem az a legfontosabb, hogy a gyerekre maximálisan odafigyel. És emellett nem kelt felesleges aggodalmakat a szülőkben (mint pl. néhány bizonytalan(abb) orvostársa), csak ha valóban oka van rá.
Bátran ajánlom!!!
4/7 anonim válasza:
20 éve hozzá járok vissza, szerintem ezt mindent elmond. :)
5/7 anonim válasza:
Hát mint orvos, jól végzi a dolgát, de emberileg szörnyű! Én hozzá tartozom, de már el gondolkoztunk az orvos váltáson, volt, hogy azért beszólt, hogy délután 4kor tudtam rendelésre menni. De van amikor jó fej, de meg látásom szerint akkor, hogy ha kora délután megy az ember a rendelésre, de viszont, vannak vele rossz tapasztalataim a fel soroltakon kívül is, pl. egy vizsgálat miatt kórházba kellett mennem, amikor vittem neki vissza a papírom, meg sem nézte csak lefénymásolta, és eltette.
6/7 anonim válasza:
Szia! dr. felker zsuzsa Lehet doktornő! Kislànyomnak 2 èven keresztűl rendszertelenül fàjt-görcsölt a hasa! ( most 5 èves ) felker " doktornő " minden kèrdèsünkre lehet-tel vàlaszolt! 2 èven àt nem küldött különleges vizsgàlatokra, amin voltunk jelöltek valamit a papiron de ő rà se hederitett! Mostanra, sajàt forràsból az első szàmú gyermek klinikàn megàllapítottàk epe problèmàink vannak! Mèg műtèt is szóba került! A nem törödömsèg, a flegmasàg, az arogancia egy szemèlyben!
7/7 Badsen válasza:
Annyit tudok elmondani róla, hogy emberileg egy arrogáns, pökhendi bunkó. Senkinek nem ajánlom! A gyerekemhez pedig egy ujjal nem engedem nyúlni többet! Olyan durván, érzéketlen módon nyúlt a babához, hogy rögtön elkezdett zokogni a baba. Ennek a nőnek semmi köze nincs a gyerekekhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!