Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csípőszűrésen azt mondta a...

Csípőszűrésen azt mondta a doki, hogy a jobb lába kicsit kötött a babámnak. Másnál is volt ilyen, hogy csak az egyik oldal kötött?

Figyelt kérdés
Az áll a papíron, hogy Mk.csípő Graf I.A.típusú. Csak az egyik lába kötött, azt mondta, vegyünk terpeszpelenkát, kantárosat. Volt valakinek ilyen, hogy csak az egyik oldal kötött? Akkor is muszáj a terpeszpelus? ( +ugye a sok torna, amit nem nagyon enged:( )Meddig kell ezt általában hordani, mire rendbejön?
2010. nov. 23. 20:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Igen, akkor is ajánlatos. A féloldali amúgy is sokkal gyakoribb.

Minél előbb kezdjétek el használni, annál gyorsabban gyógyul. 1 éves kor után már gyakran műtétre kerül sor.

2010. nov. 23. 20:31
 2/5 A kérdező kommentje:
Ja, nem írtam, hogy 5 hetes a kislányom. Gyakoribb? És könnyebben helyre jön,mint a kétoldali? Vagy nincs különbség?
2010. nov. 23. 20:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát nem olyan jelentős a különbség, de egy oldal nyilván könnyebben gyógyul mint 2 oldal.

5 hetesen egyébként még nagyon jól tud gyógyulni. Minél korábban kezditek el, annál nagyobb az esélye, hogy maradéktalanul elmúlik ez a probléma.

2010. nov. 23. 20:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat!
2010. nov. 23. 20:36
 5/5 anonim ***** válasza:
kisfiamnak szintén ez volt a problémája csak 2 hónaposan ,megvettem az a vacak terpesz pelust és egyszer rá próbáltam többet soha.olyan kemény hogy a csöpp lábát majd h kihorzsolta.anyukám megmutatta anno hogy pelenkázott textil pelussal ,meghajtottuk és azt adtam a kicsimre,és rá egy kicsi gatyát h fogja oda .és semmi baja a csípöjének ,és nagyon merem ajánlani !minden jót
2010. nov. 23. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!