Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem az lenne a lényeg, hogy...

Nem az lenne a lényeg, hogy az anyukák segítsék egymást? A tanácsokat pedig vagy megfogadjuk vagy nem. Vagy nincs igazam? Az oldal lassan arról szól, hogy ki tud jobban beszólni a másiknak, ha nem ért egyet vele.

Figyelt kérdés
Mostanában egyre inkább azt látom, hogy hihetetlen stílusban kommunikálnak egyesek. Ha ezt vki szóvá teszi, rögtön kap is érte. Nem nagyon értem...
2009. jan. 14. 10:04
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
én is ezen akadok ki... nagyon mélyre süllyednek. Köszi:) ez az ami igazán kifejezi amit írni akartam:))
2009. jan. 14. 10:33
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
tényleg van, mikor sokan ugyan azt a dolgot kérdezik, de inkább 1 nap leírom sokszor amit én jónak látok minthogy azt olvasgassam, hogy hol vannak a júliusban szülő anyukák pl?? én volt amire már 0%-ot kaptam, pedig anyukám eü dolgozó és tőle tudom amit írtam. Néha nem is szörnyű, hanem nevetséges az egész.
2009. jan. 14. 10:40
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van. Én attól vagyok készen, amikor valakinek van valami "elve", hogy mit hogyan csinál, vagy nem csinál. És akkor egy kérdésre olyan válasz is érkezik, ami esetleg az ő elvével ellentétes, de semmi bántót nem írnak, és akkor olyan stílusban lehurrogják, mint a fene, közben az a válasz is segítő szándékkal érkezett, és nem is lehet megmondani, hogy kinek a módszere jobb. Hiszen minden baba más, van akinél ez jön be, van akinél az. A kérdező dolga, hogy eldöntse, melyik tanácsot fogadja meg.
2009. jan. 14. 11:16
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem is erdekel a pontozas, mert attol, hogy en valamit maskeppen csinalok es nem ugy, mint azok az anyukak akik azt a bizonyos kerdest olvassak, azert meg nem azt jelenti, hogy en rosszul csinalok valamit. Mindenki kitapasztalja, hogy az o babajanak mi a jo, es ugy csinalja. A beszolok meg biztos nem szolnanak be tobbet, ha ala kellene irjak a nevuket, de hat igy nevtelenul lehet mast cikizni. A valaszolok mind jo indulatbol kellene valaszoljanak, sajat tapasztalataikbol, es nem azert, hogy masnak ezzel beszoljanak. Azok pedig, akik mast lepontoznak, legalabb irjak le, miert, vagy irjanak hasznos valaszokat. Meg azt sem ertem, hogy miert kell azt a valaszt lepontozni, amiben egy anyuka oszinten irja le azt, hogy vele mi tortent, es neki mi a tapasztalata.
2009. jan. 14. 11:56
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Az első vagyok.

Végi pontoztam mindenkit, természetesen pozitívan, de az igazat megvallva marha kíváncsi lennék ebben a témában egy olyan véleményére is aki rendszeresen pontoz le másokat ok nélkül, vagy lehurrog másokat. Ti nem így vagytok vele???

2009. jan. 14. 12:34
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
degogyisnem:))) hirtelen eltűntek a kevésbé kedves emberek!!!!
2009. jan. 14. 12:38
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Teljesen igazad van, egyetértek veled. Már elgondolkodtam én is, hogy felteszem ezt a kérdést valahogy.

Már néha ott tartottam, hogy csak olvasgatok, és nem írok semmit. Olyanokért lepontoztak, beszóltak, hogy a hajam égnek állt! Pl. azért, mert leírtam, hogy milyen pelenkát használunk, vagy miket eszik a babám. Őrület! Akkor most talán nem kéne semmit írni? Vagy mire jó ez az oldal? Mert mostanság már csak a beszólás, leszólás, acsarkodás folyik itt. Pedig itt pont azért vagyunk ennyien,hogy tanácsokat, véleményeket kérjünk egymástól, amit vagy elfogadunk, vagy nem. De ha még nemis tetszik a másik véleménye, akkor sem kéne nekiesni!

Már néha kezdek ráunni az egészre, pedig nagyon szeret(t)em ezt az oldalt.

2009. jan. 14. 12:55
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
És azt észrevettétek, hogy napok óta sokkal kevesebb kérdés érkezik??? és sokkal több a nem megválaszolt is. régebben nem nagyon láttam olyat, hogy nem érkezik válasz 1 kérdésre. gondolom sokaknak elege lett...
2009. jan. 14. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!