Nem az lenne a lényeg, hogy az anyukák segítsék egymást? A tanácsokat pedig vagy megfogadjuk vagy nem. Vagy nincs igazam? Az oldal lassan arról szól, hogy ki tud jobban beszólni a másiknak, ha nem ért egyet vele.
Az első vagyok.
Végi pontoztam mindenkit, természetesen pozitívan, de az igazat megvallva marha kíváncsi lennék ebben a témában egy olyan véleményére is aki rendszeresen pontoz le másokat ok nélkül, vagy lehurrog másokat. Ti nem így vagytok vele???
Szia!
Teljesen igazad van, egyetértek veled. Már elgondolkodtam én is, hogy felteszem ezt a kérdést valahogy.
Már néha ott tartottam, hogy csak olvasgatok, és nem írok semmit. Olyanokért lepontoztak, beszóltak, hogy a hajam égnek állt! Pl. azért, mert leírtam, hogy milyen pelenkát használunk, vagy miket eszik a babám. Őrület! Akkor most talán nem kéne semmit írni? Vagy mire jó ez az oldal? Mert mostanság már csak a beszólás, leszólás, acsarkodás folyik itt. Pedig itt pont azért vagyunk ennyien,hogy tanácsokat, véleményeket kérjünk egymástól, amit vagy elfogadunk, vagy nem. De ha még nemis tetszik a másik véleménye, akkor sem kéne nekiesni!
Már néha kezdek ráunni az egészre, pedig nagyon szeret(t)em ezt az oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!