A dm-es fotónaptárak közül melyik fajta a legjobb a babafotóknak?
Én most ezen dolgozom:)
Mindegyik nagyon jó!
Töltsd le a programot, és ott végig tudod nézegetni, melyik naptárnál hogyan lehet variálni a képeket!
Szia!
Én A3-as fali dísznaptárat csináltam itthon a szoftverükkel! Nagyon-nagyon jó!!!! Mivel A3-as, így sok képet tudtam egy hónaphoz betenni. Kisebbeket, nagyobbakat, kerettel, elforgatva, különböző hátterekkel, ClipArtokkal!
Szerintem nagyon jó lett!
Igaz, hogy 3-4 nap volt, mire szépen összeállítottam, de megérte!
Tényleg töltsd le a szoftvert, és nem győzöl majd ámulni, mennyi féle lehetőség van benne!
Letöltöttem, és elkezdtem próbálgatni, tényleg jó!
Egy problémám van, kiválasztottam, hogy a háttér (a kép mögött, a naptár széle) fehér legyen és mégis feketét mutat. Ez miért lehet?
Még egy kérdés, csak azokat az elrendezéseket lehet használni, amik ott szerepelnek, vagy úgy is lehet, hogy én rendezem el a képeket?
Bocsi a sok kérdésért, remélem még elolvasod!
Oda pakolod a képeket, ahova akarod!
Ott felhoz egy sablont, de ha pl új képet szúrsz be, azt bárhova bárhogyan elmozgathatod!
A fekete háttérre most nincs ötletem, mindjárt rápillantok és írok!
Hát a fekete háttérrel jó kérdést tettél fel, mert én ha ráhúzom a naptárra a fehér hátteret, akkor nekem fehéret mutat.
Te hogy csináltad?
Honnan húzod rá a fehér hátteret? Én nem húztam oda semmit, lehet, hogy ez a baj!
Az oké, hogy oda rakom a képet, ahova akarom, de én az asztali dísznaptárat néztem, és ott két lehetőség van, vagy 1 vagy 4 kép van egy oldalon, mi van ha én csak 3 képet rakok oda?
Megnéztem ezt az asztali naptárat!
Megtaláltam, hogy le van írva a háttereknél, hogy ez csak fekete háttérrel kapható.
Képek száma: válaszd azt, ahol 4 hely van képeknek. Ha kijelölöd akármelyik képkockát, azt DEL-lel simán ki tudod törölni. A többit meg úgy méretezed, ahogy akarod. Tudsz új képeket is berakni, az pedig a tervező fölötti menüsávban az első ikon. Négyzet alakú, T betű melletti. Azzal annyi új képet tudsz beszúrni, amennyit csak akarsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!