Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A dm-es fotónaptárak közül...

A dm-es fotónaptárak közül melyik fajta a legjobb a babafotóknak?

Figyelt kérdés
Aki készített ilyet annak biztos van már tapasztalata, hogy melyik, hogy néz ki, és melyik mutat jól?
2010. nov. 23. 13:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Én most ezen dolgozom:)

Mindegyik nagyon jó!

Töltsd le a programot, és ott végig tudod nézegetni, melyik naptárnál hogyan lehet variálni a képeket!

2010. nov. 23. 13:31
 2/11 A kérdező kommentje:
És te melyik fajta naptárat választottad?
2010. nov. 23. 13:37
 3/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én A3-as fali dísznaptárat csináltam itthon a szoftverükkel! Nagyon-nagyon jó!!!! Mivel A3-as, így sok képet tudtam egy hónaphoz betenni. Kisebbeket, nagyobbakat, kerettel, elforgatva, különböző hátterekkel, ClipArtokkal!

Szerintem nagyon jó lett!

Igaz, hogy 3-4 nap volt, mire szépen összeállítottam, de megérte!

Tényleg töltsd le a szoftvert, és nem győzöl majd ámulni, mennyi féle lehetőség van benne!

2010. nov. 23. 16:07
 4/11 A kérdező kommentje:

Letöltöttem, és elkezdtem próbálgatni, tényleg jó!

Egy problémám van, kiválasztottam, hogy a háttér (a kép mögött, a naptár széle) fehér legyen és mégis feketét mutat. Ez miért lehet?

2010. nov. 23. 16:23
 5/11 A kérdező kommentje:

Még egy kérdés, csak azokat az elrendezéseket lehet használni, amik ott szerepelnek, vagy úgy is lehet, hogy én rendezem el a képeket?

Bocsi a sok kérdésért, remélem még elolvasod!

2010. nov. 23. 16:44
 6/11 anonim ***** válasza:

Oda pakolod a képeket, ahova akarod!

Ott felhoz egy sablont, de ha pl új képet szúrsz be, azt bárhova bárhogyan elmozgathatod!

A fekete háttérre most nincs ötletem, mindjárt rápillantok és írok!

2010. nov. 23. 17:11
 7/11 anonim ***** válasza:

Hát a fekete háttérrel jó kérdést tettél fel, mert én ha ráhúzom a naptárra a fehér hátteret, akkor nekem fehéret mutat.

Te hogy csináltad?

2010. nov. 23. 17:17
 8/11 A kérdező kommentje:

Honnan húzod rá a fehér hátteret? Én nem húztam oda semmit, lehet, hogy ez a baj!

Az oké, hogy oda rakom a képet, ahova akarom, de én az asztali dísznaptárat néztem, és ott két lehetőség van, vagy 1 vagy 4 kép van egy oldalon, mi van ha én csak 3 képet rakok oda?

2010. nov. 23. 18:38
 9/11 A kérdező kommentje:
Azt hiszem rájöttem, sajnos az asztali dísznaptárnál csak fekete háttér lehetséges. Ezt nem is értem!
2010. nov. 23. 19:26
 10/11 anonim ***** válasza:

Megnéztem ezt az asztali naptárat!

Megtaláltam, hogy le van írva a háttereknél, hogy ez csak fekete háttérrel kapható.

Képek száma: válaszd azt, ahol 4 hely van képeknek. Ha kijelölöd akármelyik képkockát, azt DEL-lel simán ki tudod törölni. A többit meg úgy méretezed, ahogy akarod. Tudsz új képeket is berakni, az pedig a tervező fölötti menüsávban az első ikon. Négyzet alakú, T betű melletti. Azzal annyi új képet tudsz beszúrni, amennyit csak akarsz!

2010. nov. 23. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!