Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hetes a babám, és 2 hete...

10 hetes a babám, és 2 hete elmúlt a hasfájásunk. Létezik az, hogy 3 napja megint visszajött a pocifájás?

Figyelt kérdés
2010. nov. 23. 07:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A te hasad is fáj? Ha igen,akkor attól is fájhat a babád hasa.

Talán amit adsz neki,az az oka a hasfájásnak! Ha szoptatatsz,akkor gondold végig,hogy te mit eszel,ami okozhatja nála. Lehet az is,hogy sok levegőt nyel szopizás közben.

2010. nov. 23. 07:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

10 hetesen még ne várd el, hogy végleg elmúljon a hasfájás. Ezek ilyen szakaszok: hol előjön, hol elmúlik.

Aztán felváltja majd a fogzásfájdalom.

Az én fiamnak 13 hetesen jött ki az alsó két foga. Erre is figyelhetsz.

2010. nov. 23. 08:06
 3/5 A kérdező kommentje:

Semmi olyat nem ettem amitől fájnia kell a pocijának.

Nagyon figyelek erre.

A 2. válaszolónak írom, ilyen hamar is kijöhet a fogacskája? Nem semmi, mondjuk nálunk már beindult 2 hete a nyálazása a babának.

Köszönöm a válaszokat.

2010. nov. 23. 08:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia, a kisfiam már elmúlt három hónapos, de még mindig néha fáj a pocija, pedig szinte semmit nem eszem már - régen nagyon hasfájós volt, majdnemhogy kenyéren és vizen éltem - de akkor is hol fájt, hol nem, rájöttem, hogy gyakorlatilag mindegy, mit csinálok, sajna akkor is visszatér néha. - persze a K-és B betűs dolgokat, tejet, stb. most is kerülöm természetesen.

Tornáztasd a kislányt és adj neki ilyenkor Infacolt, vagy espumisant, esetleg gripe watert vagy papaverin cseppet. Mi úgy használjuk, hogy ha csak azt látom, hogy nem tud pukizni gripe watert adok - az mégsem tartalmaz annyi vegyszert mint az első kettő - és ha görcsöl akkor papaverint. Alkalomszerűen kapja és nem kötelezően pl. napi háromszor. Így sokat könnyítek rajta.

2010. nov. 23. 17:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is a válaszodat,én is sokmindent kipróbáltam már de egyik sem használt, a kenyér és víz témát ismerem , és tudom, hogy akkor is fáj a pocika.Köszönöm a tanácsokat
2010. nov. 23. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!