Baj hogy a 4 és fél hós babám csak mellen vagy gumilabdán rugozva alszik el?
Figyelt kérdés
2009. jan. 13. 20:48
1/3 anonim válasza:
egyáltalán nem, a legtöbb anyatejes baba cicin alszik el, ha neked ez fárasztó, akkor próbáld elaltatni simogatva, ringatva, de én pl. nem is akarom, hoyg másképp aludjon el, legalábbis este. Kislányom 7 hós. napközben elnyomja az álom bárhogyan is(babakocsiban, , vagy ha én pl. telefonálok, egyszer csak ő meg elalszik, vagy beszélek neki... hogy mit csinálok, vagy a porszívózás közben)Este azoinba ő is mellettem alszik el és engem nem zavar, sőt jó.Szerintem ez nem baj semmiképpen.
2/3 anonim válasza:
Ha neked így jó, nem baj. De célszerű 6 hónapos koráig rászoktatni az egyedül alvásra, mert utána egyre nehezebb lesz.
Lányom is cicifüggő, most 7 hósan próbálom rászoktatni, hogy aludjon el a kiságyában, de csak cumival megy és úgy, hogy ott ülök és simogatom, amíg el nem alszik. Remélem elérem azt a szintet, hogy letszem, és elalszik magától egyedül.
3/3 anonim válasza:
Úgy altasd ahogy neked kényelmes, csak gondolj arra is, hogy amihez hozzá szokik, nagyon nehéz lesz leszoktatni róla. nekem cicifüggő volt, este 2 órát is mellen volt, és ha érezte, hogy kicsúszik a szájából felébredt. Utánna ringatással aludt el, de ahogy próbáltuk letenni rögtön felébredt. Most jutottunk el odáig, hogy a kiságyában önállóan alszik el, nappal és este is. De ez hosszú "munka" eredménye
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!