Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A front/időjárás miatt lehet?

A front/időjárás miatt lehet?

Figyelt kérdés
4 hetes baba éjjel és délelőtt végig csak aludt. ALig kelt fel pár percre szopizni már alszik is tovább. Baja lehet? Már 10 óta alszik és ma még alig evett valamit...
2010. nov. 22. 14:06
 1/5 anonim ***** válasza:
SZIA! kislánykám már 4 honapos de ma ő is alszik sokkal többet mint általában. amikor még pár hetes volt akkor is aludt az ilyen esős borongós idöben állandóan.
2010. nov. 22. 14:11
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi!
2010. nov. 22. 14:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Pont akartam egy ilyen kérdést kiírni, mert 6hetes kislányom is egész nap alszik. Csak enni kel fel, de az előbbi szopi előtt 4órát aludt. Én is kezdtem aggódni, de ezek szerint az időjárás miatt van :) Tudtam, hogy ők sokkal érzékenyebben reagálnak a frontokra, időjárásra, de ez meglepő :)
2010. nov. 22. 15:11
 4/5 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Nálunk is 10 után evett és 14óra után kelt fel, de akkor nagyon éhesen :) Most újra elaludt.
2010. nov. 22. 15:14
 5/5 A kérdező kommentje:

enyém még most fent van, de csak mert nyüzsög a nagyobb )

a " nagy" bezzeg alig aludt 1 órát. rá nem hat a front ?!!!? :DDD

2010. nov. 22. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!