Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikulás szövege? Mit mondjon...

Mikulás szövege? Mit mondjon a Mikulás az ünnepségen a fiamnak?

Figyelt kérdés
Egy éves fiammal mikulásünnepségre megyünk, a nagymama cégéhez, és kellene írnunk valami szöveget, amit majd elmond neki a Miki. Anyukám szerint olyankat kellene, hogy milyen ügyes, a mama szeme fénye, stb. tehát fényezzem a saját gyerekemet. Én nem vagyok ilyen fényezős (ellentétben a nagyikkal) ezért nem is tudom, hogy mit kéne. Ti voltatok már ilyen helyzetben? Hátha van köztetek kreatív anyuka és tud pár ötletet adni. Én nem vagyok sajnos elég kreatív, meg már nincs is erőm fogalmazgatni....
2010. nov. 22. 12:47
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Hát én a helyedben jópofán beleírnák pár rosszalkodást is, csínytevést. Ezzel a fiadban is tudatosul hogy a mikoulás azt is tudja ha rossz:)

Persze nagyrészt jó legyen:)

2010. nov. 22. 12:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem annyira ne fényezd legalábbis ne ilyen mama fényés szöveggel ez olyan pfúú...inkább mondja neki h hallottam jó kisgyerek oltál ezért ajándékot kapsz maradj ilyen jó kisgyerek agy nemtudom :S
2010. nov. 22. 12:54
 3/4 anonim ***** válasza:
67%

-Hohohohó! Én vagyok a Mikulás bácsi! Jó voltál ebben az évben? Mert csak akkor kapsz szaloncukrot!

-jójó!

-Az anyuka és úgy látja jó volt a kis töpszli?

-Szerintem csak annyira mint más hasonló korú gyerek.

-Jer ide, ülj a mikulás ölébe, és meséld el mit szeretnél!

-akarok egy fekpadot és hozzá 200kg tárcsasúlyt!

-No de kisfiam, válság van! Nesze egy szaloncukor, és jó legyél következőleg is. Rohannom, kell mert még nagyon sok gyerek várja az ingyen cukrot amit nem mondom, hogy anyukád vett :D Hohohohohoohooo!

2010. nov. 22. 12:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva egyévesen mit sem fog érteni az egészből, tehát teljesen mindegy mit írsz.

Ha 3éves lenne, akkor lenne értelme annak amit az első írt. Jelen esetben talán ezt írnám:

Kedves ....!

Hallottam, hogy ebben az évben rengeteg új dolgot tanultál, ismerkedtél a világgal, sokat játszottál stb. Jutalmul adok neked egy kis ajándékot.

Aztán ezt kiegészítheted azzal, hogy miket csinált még idén.

2010. nov. 22. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!