Mikulás szövege? Mit mondjon a Mikulás az ünnepségen a fiamnak?
Hát én a helyedben jópofán beleírnák pár rosszalkodást is, csínytevést. Ezzel a fiadban is tudatosul hogy a mikoulás azt is tudja ha rossz:)
Persze nagyrészt jó legyen:)
-Hohohohó! Én vagyok a Mikulás bácsi! Jó voltál ebben az évben? Mert csak akkor kapsz szaloncukrot!
-jójó!
-Az anyuka és úgy látja jó volt a kis töpszli?
-Szerintem csak annyira mint más hasonló korú gyerek.
-Jer ide, ülj a mikulás ölébe, és meséld el mit szeretnél!
-akarok egy fekpadot és hozzá 200kg tárcsasúlyt!
-No de kisfiam, válság van! Nesze egy szaloncukor, és jó legyél következőleg is. Rohannom, kell mert még nagyon sok gyerek várja az ingyen cukrot amit nem mondom, hogy anyukád vett :D Hohohohohoohooo!
Őszintén szólva egyévesen mit sem fog érteni az egészből, tehát teljesen mindegy mit írsz.
Ha 3éves lenne, akkor lenne értelme annak amit az első írt. Jelen esetben talán ezt írnám:
Kedves ....!
Hallottam, hogy ebben az évben rengeteg új dolgot tanultál, ismerkedtél a világgal, sokat játszottál stb. Jutalmul adok neked egy kis ajándékot.
Aztán ezt kiegészítheted azzal, hogy miket csinált még idén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!