10 és fél hónapos kisláyom tegnap egyszercsak elválasztotta magát. Adjak neki tápszert?
Természetesen már mindent eszik, kb. 1 hee nem is főzök külön, az csak ment a kukába. Azt eszi, amit i, reggelire szopi után evett szendvicskatonákat, délben főzelék, levesek, uzsonna vagy krémtúró vagy tejberizs, vacsora gyümi+Sinlac vagy tejpép, majd az, amit mi ettünk... :-) Búcsúzóul este szopi.
Szóval adnátok? Nem tudom, mért ódzkodom tőle ennyire... :-) Köszi, ha még írtok..
Szia! Az én kislányom is még hol szopik, hol nem, mikor milyenje van, 9 hónapos, az esti szopi mindig megvan, de a reggeli már sokszor nem. Én viszont nem adok neki tápszert, hanem rizstejet, nagyon szereti, és semmi baja tőle. Egyébként tejfehérje allergiás. Szerintem te fejni ne fejjed, én eddig sem mertem volna szoptatni a helyedben, mert a szoptatás közben oxitocin termelődik ami méhösszehúzódásokat okoz, így nő a vetélés esélye. Boldog babavárást.
Off:
Nem félsz a kis korkülönbségtől? Direkt akartátok így, vagy véletlen?
Köszönöm a sok választ. Igen, mi ezt abszolút így terveztük (orvos vagyok, butaság lenne visszamenni 1-2 évre, majd újabb szünet, meg a kislányom mellett jelenleg van energiám.. :-) ), azt az egyet kivéve, hogy egyéves koráig szoptattam volna a "nagyot". Ez ellen a nőgyógyászomnak sem volt kifogása-most sem lenne, de a kislányom ne kéri.
Próbálkozom, próbálkozom, de vagy be sem kapja a cicit, s máris elkezd sírni, vagy bekapja, beleharap(!) (ezt korábban nem csinálta), s ekkor kezd sírni....
Ha reggelire tejpépet kap mostantól, Ti akkor is javasoljátok a tápszert?
Mindenkinek még egyszer köszi, kedves volt Mindenki!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!