Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vesemedence gyulladás miatt 3...

Vesemedence gyulladás miatt 3 évig gondozásra kell járnom babámmal.Tartós betegnek számít emiatt?

Figyelt kérdés
Első évben havonta, második harmadik évben 3 havonta. Köszönöm.
2009. jan. 13. 17:37
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen annak számít. Szegény baba!! Nem értem mitől lett ilyen beteg?! Én úgy óvom nehogy megfázzon! Minusz 5 fok alatt ki se viszem. De borzasztóan megkínlódik szegény, mert tuti minden alkalommal vért vesznek tőle.
2009. jan. 13. 20:53
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi. Én is úgy gondoltam, bár senki nem közölte... Szerintem a doki feladata lenne.

Én sem viszem ki mínusz 5 fok alatt. Nem megfázástól alakul ki ilyen pici korban. Fertőzés. Ami húgyúti, de szájon át is lejuthat. A nagyobb gyerek épp beteg volt a mandulájával, de elkülöníteni képtelenség őket. Ahol nagyobb gyerek van, sajnos sokkal könnyebb mindenféle betegséget összeszedni. A nagy egyáltalánál nem volt beteges.

Nem feltétlen jó túlságosan óvni a picit.:)

Köszi a választ, és jó babázást!

2009. jan. 15. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!