Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok erről a szánkóról?

Mit gondoltok erről a szánkóról?

Figyelt kérdés

[link]

Tudom, hogy húzós az ára, de megéri megvenni? Karácsonyra szeretném

2010. nov. 21. 20:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szerintem tök jó...

mi nagyon vacilláltunk, hogy ezt vegyük-e meg, vagy bobosat, de inkább a bobos mellett döntöttünk, de nem az ára miatt, hanem mert a bobos sokkal szélesebb.

én ezt túl keskenynek tartom, féltem, hogy jövő télre már kicsi lesz, most 10 hós amúgy, de nem kicsi baba.

sajnos nagyon kevés szánkónak van biztonsági öve, ha meg van, akkor nem olyan "olcsó".....mi végül egy bobos 8000 ft-os övvel, párnázott szánkót vettünk, ami 3 éves koráig jó.

szóval én ezt kicsinek tartom, amit belinkeltél.

2010. nov. 27. 17:36
 12/19 anonim ***** válasza:

Én ezt néztem ki a gyerekeknek. Szerintem a célnak bőven megfelel. 80 kg-ot bír.

[link]

A Baby merc-re sajnálnám a pénzt.

2010. nov. 27. 17:44
 13/19 anonim ***** válasza:

szerintem szuper jó ez a szánkó, ha lenne ennyi pénzem, tutira megvenném !

meg is említem itthon, hátha :)

2010. nov. 27. 17:48
 14/19 anonim ***** válasza:
76%

Ha szánnék egy szánkóra sok pénzt az tutti hogy ilyen lenne:

[link]

Nagyon szupi.Amugy amit kinéztél se rossz.Na de ez.......!

2010. nov. 27. 19:12
 15/19 anonim ***** válasza:
52%
Ja és különböző ritmusba villogó világítással:-D
2010. nov. 27. 19:13
 16/19 anonim ***** válasza:
30%
Én nem értem ezt a szánkó dolgot,h miért akar mindenki szánkót venni?Évek óta nem volt rendes hó kis hazánkban.Mi van ha az ember megveszi 20000-ért,és nem tudja kihasználni??Vagy csak max. 1-2 hétig?Egyébként nagyon szép,és praktikus szánkó amit kinéztél,ha van rá pénzed,vedd meg nyugodtan.Amit az elején írtam,csak az én gondolatmenetem.Apa valószínűleg az én szánkómat fogja vmi potom kis pénzből felújítani,és az bőven megteszi ahhoz a csökevényes kis hóhoz,ami évről évre lehull.
2010. nov. 27. 19:24
 17/19 anonim ***** válasza:
15%
Ja és karácsonykor még csak véletlenül sincs hó,nehogy már szép fehér karácsonyunk legyen..Megveszed húszezerért,és ott áll a fa alatt,és ott is marad,mert nem tudtok vele mit kezdeni..
2010. nov. 27. 19:42
 18/19 anonim ***** válasza:

és ez?

[link]

2010. nov. 28. 22:53
 19/19 anonim ***** válasza:
69%
Már bocs, de ti hol éltek? Vagy nem emlékeztek, mekkora hó volt tavaly? Én 9 hónapos pocival naponta kénytelen voltam havat seperni, mert nem volt aki megcsinálja, és nem lehetett közlekedni az utcán a házunk előtt... Plusz már most van hó, és kemény telet jósolnak. Szóval szerintem ki tudja használni aki szánkót vesz, sőt, ha elmennek kirándulni szép hazánk hegyeibe, még inkább. De akár Budapesten is simán kihasználja. És ha valakinek van pénze 2O ezres szánkóra, miért ne vegyen?
2010. nov. 29. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!