Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok erről a szánkóról?

Mit gondoltok erről a szánkóról?

Figyelt kérdés

[link]

Tudom, hogy húzós az ára, de megéri megvenni? Karácsonyra szeretném

2010. nov. 21. 20:24
1 2
 1/19 anonim válasza:
100%

A szánkó mérete 115x40 cm-es, az ülés szélessége 26 cm. Az ülőfelület 20 cm magasan van, 30 kg súlyig használható.

ez csak babáknak jó

2010. nov. 21. 20:38
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Én azt hiszem nem venném meg. Nem csak az ára miatt bár az is elég sok szerintem, a bunda zsákot csak addig tudod használni amíg kicsi ez gyakorlatilag 1-2 év max, de már akkor se hiszem hogy szívesen megmarad benne. Utána leveszed és full-os szánkódból lesz egy olyan mint bármelyik másik csak éppen a tied a 10 szerese kb. De te tudod, ha neked ez tetszik... Ennek az árán lehet én inkább vennék neki 2-3 dolgot is karácsonyra közte egy olcsóbb szánkóval. De ez én vagyok, nem vagyunk egyformák.

2010. nov. 21. 20:40
 3/19 A kérdező kommentje:

írod, hogy 10-szerese. 2000-ért már lehet kapni szánkót?

Végülis szerintem ki lehet használni sokáig a bundazsákot is és a háttámlát is.

elsőnek: igen, tudom, hogy babáknak való, ebben a kérdéskategóriában vagyunk!

Köszönöm a válaszokat!

2010. nov. 21. 20:50
 4/19 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem nagyon tetszik, de ennyiért nem venném meg. Ha sok pénzünk lenne, megvenném. Mi ezt vettük meg a kisfiam első szülinapjára, ami 2 hét múlva lesz: [link]

Ez is kifejezetten babáknak való, de sokkal olcsóbb, és úgyis anorákban szánkózik, ahhoz nem kell bundazsák. Persze, te tudod, ha megengedhetitek magatoknak, vedd meg, biztos tetszeni fog a babádnak. Mondjuk csak akkor éri meg ilyen drágát venni ha gyakran fogtok szánkózni.

2010. nov. 21. 20:52
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
Jól van én csak leírtam mit gondolok és igen nálunk van 2500-ért is jó nem ilyen csilli-villi de tél nem egész évben van...
2010. nov. 21. 20:56
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

babáknak való :S

megnéznék egy 30kg-os babát.ez kisiskolás koráig jó, persze a bundazsák nélkül.ha van pénzetek rá, szerintem szupi ez a szánkó.

2010. nov. 21. 21:25
 7/19 anonim ***** válasza:
82%
mi a decathlonosat vettük, szerintem nagyon tuti, én nem venném meg, ennyit nem ér, szerintem.
2010. nov. 21. 22:20
 8/19 anonim ***** válasza:
84%
Én már láttam élőben is, meg is akadt rajta a szemem! Ha van rávaló, vedd meg, nagyon szupi!
2010. nov. 21. 23:13
 9/19 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jól néz ki...mi is akarunk szánkót venni,az én kisfiamm 5 hónapos....mi ezt néztük ki :

Eu snow cruiser

[link]

lehet rá bébiülőkét is venni,de nekem az a célom,hogy én ülök a szánkón és fogom a babót,apa meg húz bennünket ;-)

Ez 100 kg-ig terhelhető...még én is húzhatom apát a babával :-)

2010. nov. 22. 07:23
 10/19 anonim ***** válasza:
82%
Én nem venném meg. Egy jobb szánkó + háttámla 10.000bő kijön, betakarni meg pokróccal is betudom, meg amúgy is felöltöztetem. Ja, és mi 2 személyeset szeretnénk, hogy én is ráférjek, Apa meg húzzon :). És persze majd később 2 gyerek is elférjen.
2010. nov. 22. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!