Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kinéztem egy Symbaba comfort...

Kinéztem egy Symbaba comfort nevü bolygo kerekes babakocsit. Van valakinek? 65 ezerert találtam es van hozzá mozes és biztonsági ülés is. Jo árban van?

Figyelt kérdés
2009. jan. 13. 16:41
 1/4 anonim ***** válasza:
az jó ár. DE! én is travel system babakocsit vettem, bár más márkájút, mint te. sportrésszel, merev mózesses és biztonsági babahordozóval és sajnos azt kell mondanom, megbántam. A mózest 5 hónapos korától nem tudom használni, mert - bár a fej része emelhető - a kisfiam nem fér el hosszában benne. a bébihordozóval meg mindent lehet csinálni csak hordozni nem, annyira kényelmetlen cipelni. egyetlen előnye, hogy ha alszik a baba, az üléssel együtt ki tudom venni az autóból. szép és 22. századi, lenyűgözött hogy mennyi mindenre lehet használni, az tetszett meg benne, hogy minden van hozzá, könnyű a váza és a sportrészt 3 éves koráig használhatjuk. - bár én most már kétlem hogy megéri azt a kort a kocsi-Úgyhogy gondold át jól, én mai eszemmel nem vennék ilyet.
2009. jan. 13. 16:57
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi!A mozes kosart külön adják hozzá de nem tudom érdemes e megvenni!De szerintem ha a sport kocsi részét le is teszem vizszintre szerintem az kényelmetlen,kemény egy ujszülötnek.igy gondolom csak jo a mozeskosár ha még pár hónapig is.a biztonsági ülés azért jo nekünk mert külföldön vagyunk es ott a dokihoz,boltba csak kocsival tudunk menni es az a biztonságos.Igy mind a 3 része célszerünek tünik.
2009. jan. 13. 17:05
 3/4 anonim ***** válasza:
fogalmam sem volt, hogy milyen a kocsi, szal beütöttem google keresőbe, az első eredményre, azt a váltazatot amit írtál 57990 Ft-ért ajánlják. szóval h maradsz ennél, szerintem nézd meg.
2009. jan. 13. 19:43
 4/4 anonim ***** válasza:
hát nem tudom minek ennyit költeni. képzeld el mi is sokat jártunk kocsival. és mondhatni ígyse volt kihasználva mert a hordzóba 5 hónapos koráig fért bele. a babakocsit meg jo ha10-szer használtuk. és én nem bántam eg. 10ezerért vettem egy babakocsit 1500 egy igaz azt már használtan egy hordozot. pedig lett volna pénzem drágábbra de nincs értelme.
2009. jan. 14. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!