Kinéztem egy Symbaba comfort nevü bolygo kerekes babakocsit. Van valakinek? 65 ezerert találtam es van hozzá mozes és biztonsági ülés is. Jo árban van?
Figyelt kérdés
2009. jan. 13. 16:41
1/4 anonim válasza:
az jó ár. DE! én is travel system babakocsit vettem, bár más márkájút, mint te. sportrésszel, merev mózesses és biztonsági babahordozóval és sajnos azt kell mondanom, megbántam. A mózest 5 hónapos korától nem tudom használni, mert - bár a fej része emelhető - a kisfiam nem fér el hosszában benne. a bébihordozóval meg mindent lehet csinálni csak hordozni nem, annyira kényelmetlen cipelni. egyetlen előnye, hogy ha alszik a baba, az üléssel együtt ki tudom venni az autóból. szép és 22. századi, lenyűgözött hogy mennyi mindenre lehet használni, az tetszett meg benne, hogy minden van hozzá, könnyű a váza és a sportrészt 3 éves koráig használhatjuk. - bár én most már kétlem hogy megéri azt a kort a kocsi-Úgyhogy gondold át jól, én mai eszemmel nem vennék ilyet.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi!A mozes kosart külön adják hozzá de nem tudom érdemes e megvenni!De szerintem ha a sport kocsi részét le is teszem vizszintre szerintem az kényelmetlen,kemény egy ujszülötnek.igy gondolom csak jo a mozeskosár ha még pár hónapig is.a biztonsági ülés azért jo nekünk mert külföldön vagyunk es ott a dokihoz,boltba csak kocsival tudunk menni es az a biztonságos.Igy mind a 3 része célszerünek tünik.
2009. jan. 13. 17:05
3/4 anonim válasza:
fogalmam sem volt, hogy milyen a kocsi, szal beütöttem google keresőbe, az első eredményre, azt a váltazatot amit írtál 57990 Ft-ért ajánlják. szóval h maradsz ennél, szerintem nézd meg.
4/4 anonim válasza:
hát nem tudom minek ennyit költeni. képzeld el mi is sokat jártunk kocsival. és mondhatni ígyse volt kihasználva mert a hordzóba 5 hónapos koráig fért bele. a babakocsit meg jo ha10-szer használtuk. és én nem bántam eg. 10ezerért vettem egy babakocsit 1500 egy igaz azt már használtan egy hordozot. pedig lett volna pénzem drágábbra de nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!