Akik carezette tablettát szedtek szoptatás alatt utána is azt szedték? Vagy váltottak kombinált tablettára?
Figyelt kérdés
Továbbá bármilyen tapasztalat érdekel ezzel a fogamzásgátlóval kapcsolatban.
Köszönöm!
2010. nov. 21. 17:37
1/4 anonim válasza:
Szia!
Én Cerazette mellett lettem terhes a második gyerekemmel.
Állítólag azért mert már nem szoptattam annyit.
A második baba után spirálom van, mert már nem tudok megbízni a tablettákban... és még nem szeretnénk harmadikat
2/4 anonim válasza:
Szia!
Nekem is ezt írták fel szülés után,de végül nem váltottam ki.A dokim szerint rendszertelen vérzéseket okozhat.A szoptatás befejezése után mindenképpen váltani kell.Ezek ugyan nem saját tapasztalatok,de remélem segít.
3/4 anonim válasza:
én 3 hónapja szedem nem volt meg, de pl a nemi vágyam egyenlő a 0val :( most kedden fog elfogyni, és nem váltok másikat... inkább egyéb módszert alkalmazunk majd, míg szoptatok, aztán majd kiderül utánna mi lesz :)
4/4 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm! Nekem szoptatás alatt írta ki, ki is váltottam, de nem kezdtem el szedni. A tejem hamar elapadt, viszont most már van kedvem is, meg energiám is a nemi együttlétekhez, és nem tudom, hogy elkezdjem-e ezt szedni, ha már megvan. Én is olvastam a tájékoztatójában, h rendszertelen vérzés előfordulhat, esetleg meg se jön; illetve, hogy ÁLTALÁBAN elegendő az adagja az ovuláció megakadályozásához. Csak az az általában elég bizonytalanul hat.
2010. nov. 22. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!