Pelenkázásnál mindenhol krémezni kell a kisfiam popsiját?
Igaz, nekem lányom van, de mindenhol kenem, ahol éri a pelus.
Ha piros, akkor meg főleg kend.
Értekezz a dokiddal és a védőnővel.
szia,
Na, nem igazán értem, mi az összefüggés a krémezés és az unokák között. Bár nekem lányom van...így nem tudhatom.
De szerintem, ahhoz, hogy ne csípje ki a pisi, ott is kenni kell...nem? ..hummm..
Nem tudom, hogy hasznalsz e popsitorlot, ha igen, ajanlom, hogy hagyd el teljesen!!!
Kisfiamnak popsitorlot hasznaltam johnsont, amikor is jott a vedono, azt mondja mutassam a gyerek feneket. Azt mondja piros, mutattam a pelenkat, es a popsitorlot. Azt tanacsolta ne hasznaljam a torlot, csak mossam le neki vizzel, ha kakik babaszappannal. Eltettem a szekrenybe, hogy meg ejszaka se essek kisertesbe, mert ugye az ember konnyebben, gyorsabban odanyul a popsitorloert, minthogy kivigye a furdobe a babat. Pedig nem problema egyaltalan!!!
Es a gyereknek par nap alatt szep lett a feneke, nem hasznaltam soha tobbet mar popsitorlot, mas markajut sem, mivel csalodtam. A pelenkakbol tobb felet is kiprobaltam, mindig mast hasznaltam. A feneket pedig egyaltalan nem kremeztem neki.
Mindennap furdott, es minden peluscserenel vittem a csap ala, es mostam a feneket. Probald ki te is, vidd a csap ala a feneket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!