Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől nincs étvágya 18 hónapos...

Mitől nincs étvágya 18 hónapos kislányomnak?

Figyelt kérdés

Eddig nagyon jó étvágya volt,mindent megevett,nem válogatott,sokszor azt se tudtam már mit főzzek,mert olyan étvágya volt.

Kb.2-3 hete kezdte azt,hogy mindenből eszik 4-5 falatot jóízűen,és a következőt kiköpi.És onnantól egy falatot se kér.Akármit adok.Főzelék,tészta,husi,leves,...

Most már a gyümölcsöket se eszi.Az almát nagy nehezen bele tudom könyörögni.

De a tejet,kakaót mérték nélkül inná.

Mi lett az étvágyával?

2010. nov. 21. 10:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Nálunk ugyanez a helyzet.A fiam 19 hónapos.Én már rettegve ülök le enni vele,mert állandóan attól félek,hogy megint nem fog enni.(persze tudom,ez megintcsak nem jó,mert ő is érzi!)

A dokink azt mondta,hogy ez is a dackorszakhoz kötődik,nem csak a viselkedésében lesz "makacs",hanem az étkezésben is.

Az a lényeg,hogy valamit egyen,tök mindegy mit (a fiam így végül is egész nap csipeget,de mindenből csak 1-2 falatot).Nálunk az esti tápszer a biztos,azt mindig megeszi.

2010. nov. 21. 14:06
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi,sokat segítettél.Elképzelhető,hogy nálunk is a dackorszak miatt van.Ugyanis a kisasszony mindent jobban tud,mindenre a válasza NEM,és nagyon önálló akar lenni.Csak nekem is már gyomoridegem van,hogy itt a vírusos időszak,és még gyümölcsöt se hajlandó enni,ami kicsit megdobná az immunrendszerét.
2010. nov. 21. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!