Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Utalhat valami gondra ha a...

Utalhat valami gondra ha a kisfiam pocija úgy néz ki mintha nagyon fellenne fújódva? (15 hónapos)

Figyelt kérdés
Említettem a doktornőnek,ő azt mondta hogy figyeljem nem e akkor van mikor tejet adok neki,mert lehet hogy tejcukor érzékeny. Ma reggel kapott tejet,de most estére elég "csúnyán" előre áll neki tehát ez nemfügg össze a tejjel szerintem!Még azt sem mondhatnám hogy nagyon sokat enne és attól lenne.
2010. nov. 20. 20:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Örülök hogy rendbejött! Hálaistennek nálunk ilyen tünetek nincsenek,csak hígabb széklet meg a puffadás ami gyakori. Holnap megyünk a dokihoz azért megemlítem neki.

2010. nov. 22. 16:38
 12/15 anonim ***** válasza:

A hígabb széklet is utalhat arra. Szerintem érdemes megpróbálni, hogy mondjuk egy hónapig nem adsz neki tejeset. Minél fiatalabb korban derül ki, annál nagyobb az esély, hogy kinövi.

Majd írj, hogy mit mondott az orvos. (bár nálunk kicsi kora óta állították, hogy semmi baja nincs, több orvosnál is voltunk, még mikor kórházba került is azt mondták, pedig akkorra már nagyon vékony volt, el akartak küldeni, csak én már nagyon ki voltam készülve és elkezdtem kiabálni... így kerültünk egy olyan orvoshoz, aki tényleg kivizsgálta)

2010. nov. 24. 11:02
 13/15 A kérdező kommentje:
Voltunk dokinál,megmérték és hízik rendesen.Mivel elég sokat nyugtalan és nyűgös mostanában arra gondolt a doki hogy lehet csak nehezebben tud pukizni és fájhat a pocakja.Espumisant kell neki adnom ha úgylátom hogy puffadt a pocakja,és a rostos dolgokat kerülni.Hát én is az asztalra fogok csapni ha nemjavul a helyzet!
2010. nov. 24. 21:10
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia

Javult a helyzet?

2010. dec. 28. 12:22
 15/15 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi az érdeklődést már javult a helyzet!A tejet kizártam hogy attól lehetne,mert van hogy reggel csak azt iszik és akkor nemláttam puffadtnak,viszont a rostos dolgoktól igen,úgyhogy ezeket egyenlőre hanyagoljuk.Remélem tényleg jól látom a dolgokat,feleslegesen nemszeretném allergiavizsgálatra vinni,bár ha újra látom rajta kénytelen leszek!

2010. dec. 28. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!