Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan vegyem rá, hogy a...

Hogyan vegyem rá, hogy a szopin kívűl mást is egyen, igyon?

Figyelt kérdés
Kisfiam 8 hónapos és semmit nem fogad el a szopin kívül.Az almalével kezdtem(5,5 hónaposan).Akkoriban még pár kanállal bele tudtam imádkozni az almát,de azóta semmit.Összeszorítja a száját és odáig jutunk,hogy vagy sír,vagy ha belekerül valami a szájába elkezd öklendezni és kihányja.Próbáltam a vizet és a teát is,mert félek,hogy"kifutunk az időből"és gondok lesznek.Még a védőnő sem hallott ilyet,hogy egy ekkora baba semmit ne fogadjon el.Azt hiszem,hogy már mindent megpróbáltam.Vagy mégsem?Segítsetek!!!
2009. jan. 13. 11:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

nos, az enyém 7 hós múlt és szintén nme kell neki semmi, karácsony óta próbálom, tegnap lement fél banán, na nem egyszerre.... ma egy kis alma....

az én védőnőm hallott ilyet és amíg hízik, fejlődik ne aggódj, engem már m,egnyugtattak, ha van tej és eszi, akkor az a legjobb, akár 10 hónapos korig is, majd elfogadja az almát, krumplit stb, hallottam, hogy egy ismerősöm kislánya 10 hósan egy hét alatt elfogadott majdnem mindent, előtte nem.... nálunk is így lesz. és nálad is majd meglátod ne aggódj, pár napot hagyj ki, aztán próbáld újra

2009. jan. 13. 11:44
 2/3 anonim ***** válasza:
51%
nem értem, hogy milyen időből fut ki a kicsid? ha fejlődik a tejedtől szépen, akkor hagyd szopni. max próbálgasd neki a reszelt almát, ilyesmit 1-1 kanállal. de ezen ne aggódj szerintem
2009. jan. 13. 12:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Csak azért aggódtam,mert a védőnő is aggódott és egy másik hasonló kérdésnél írta egy anyuka,hogy gondok voltak(ugyanilyen helyzetben volt),amikor ő beteg lett és injekciós tűvel tudták csak etetni a babát.Egy másik anyuka azt írta, hogy inkább éhezett a baba(véresre rágta az öklét),de akkor sem fogadott el mást amikor az anyának már nem volt teje.Szóval az ilyen sztorik miatt írtam azt,hogy félek,hogy kifutunk az időből,de majd lesz valahogy.Azért köszi a segítséget.
2009. jan. 13. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!