Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen teát adjak a 3 hónapos...

Milyen teát adjak a 3 hónapos babámnak?

Figyelt kérdés
Használtam édeskömény teát (mecsek baby) és kamilla teát is de azt mondják hogy egyik sem a legjobb. Akkor mit lehet használni, ami jó a babának is és lehet folyamatosan használni???????
2009. jan. 13. 09:29
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én hipp-es gyermekteát adok neki már 2 hós kora óta. Tudom, hogy csak 4 hóstól irja a doboz, de az én picim nem itta meg a mecsek béby-t és a köményteától meg fájt a hasa ha sokat ivott belöle. Ebböl bármennyit ihat és azóta semmi baja. Most 4 és fél hósak vagyunk. Annyit szoktam csinálni hogy 100 ml-hez nem egy teáskanál hanem egy kávéskanál teát adok és igy nem veszi el az étvágyát és mégis van egy kis ize és nem sima vizet iszik mert azt nem is tudnám beleeröltetni sem.
2009. jan. 13. 09:38
 2/6 anonim ***** válasza:
3 hós babának NEM KELL TEÁT INNIA!!! Anyatej vagy tápszer elég neki, a teára nincs szüksége! Miért akarod teáztatni?
2009. jan. 13. 09:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Az első vagyok. Mi tápszeresek vagyunk és mi ezért teázunk mert a tápszer alapjában véve tömény és kell neki a folyadék és igy a széklete is lazább lesz. Nekünk a doktornő mondta hogy tápszer mellé mindenképpen kell a folyadék.
2009. jan. 13. 09:50
 4/6 anonim ***** válasza:
itatni, nem itatni.... következő nehéz kérdés... ha a gyerek iszik, akkor kell neki. de tászer mellé elméletileg akkor kell, hogyha meleg van és mi felnőttek is több folyadékot iszunk.
2009. jan. 13. 10:34
 5/6 anonim ***** válasza:
ha anyatejes tényleg nem kell más, amúgy meg az édeskömény is jó, csak kevesebbet, mint ír (fele mennyiség elég bele), ezt is 4 hótol írja, de lehet előbb adni.Az se baj, ha vízre szoktatod, ha szomjas megissza azt is.
2009. jan. 13. 10:36
 6/6 anonim ***** válasza:
53%

Kedves 2. válaszóló! Nincs igazad! A tápszeres babáknak kell inniuk, sokat! Vizet, teát vagy akármit. Amit elfogad a baba! Mikor mi tápszeresek lettünk az én védőnőm is ezt az igen "okos" dolgot mondta, hogy nem kell itatni. Pedig ő a sűrű tápszert eszik ami miatt még többet kell innia mint normális tápszernél(azt is ette). A végeredmény az lett, hogy a kisfiamnak olyan kemény lett a kikja hogy egyszerűen nem tudta kinyomni. Két napon keresztül ha ébren volt semmi mást nem csinált csak erőlködött és nyomta. Már a feje is kezdett tiszta vörös volt, később ellilulni, a szemme is bekönnyezett és még a fehérje is vörös volt mire két nap alatt kipréselt magából egy kis bogyót. Hát elég szörnyű látvány. Akkor adtam neki kamillateát, az sem segített. Utána Laevolacot, ami segített, de szegénynek attól úgy fájt a hasa hogy egész nap üvöltött és a lábát rángatta. Szóval ez történik ha nem itatják a tápszeres babákat!!!!

Kedves kérdező!

Szerintem nyugodtan adj neki a kamilla teát. Az a pociát is megnyugtatja. Az én fiam is azt kapja 1 hós kora óta.

2009. jan. 13. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!