Van értelme a fürdető karikának?
6hónaposak vagyunk,szeretünk lubickolni,hason de már ülve is,de egyedül még nem tud ülni biztonságosan,gondolkodom rajta e a férjem szerint hülyeség.Olyanok írjanak akik használnak vagy használtak ilyet a babájuknál.Köszönöm..ui:Ezt néztem ki

A mi kisfiunk is csak akkor örült neki mikor megkapta. Megnyugodtunk és örültünk mi is. Aztán azóta ritkán használjuk mert nem akkora buli neki mint ahogy mi reméltük.
szerintem ha tudtok kérjetek egyszer kölcsön valakitől és próbáljátok ki több alkalommal mint egyszer és meglátjátok, hogy megéri-e megvásárolni vagy sem.

Szia!
Kislányom most 11hós, kb 8hós volt, mikor vettem ilyet neki. Naggyon imádta, csak meglátta este és sikongatott az örömtől, mert tudta hogy megyünk pancsizni :) Én is nagyon szerettem míg egyedül fürdettem este a babámat, mert nem kellett a rossz hátammal-derekammal a kád fölött görnyedve tartani a gyereket. Most már nem nagyon marad meg benne, mert apával pancsizik és minden más sokkal érdekesebb :))) De én csak ajánlani tudom, nekünk nagyon bevált és ki is használtuk rendesen :)))

Szió!
Mi is használjuk 2 hónapja és imádja a lányom. Ugyanúgy, mint az előttem szóló kislánya, sikongat, reszket, mikor meglátja. 3.000 forint körül volt, de nem a Brendonban vettük, mert ott elég húzós ára volt a mienkhez hasonlóknak.
Ha egyedül ülni még nem tud, akkor szerintem mindenféleképpen szükséges. De ha még elvan a kiskádban, akkor meglesztek nélküle is. (Nálunk az volt a baj, hogy a kiskádat már nem tűrte.)
Zita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!