Meddig érdemes hálózsákot használni? Ti meddig használtátok?
Figyelt kérdés
A lányom 10 hónapos, szereti, nem zavarja, tud benne mozogni és fel is áll benne! Nekem is megnyugvás, mert nem takarózik ki és nem is fázik, mert amúgy mindig kitakarózna.
Egy hálózsákja van, ami talán 1 éves koráig ha jó lesz. Vegyünk neki nagyobbat vagy már felesleges?
2010. nov. 19. 23:13
11/12 anonim válasza:
Most biztos meglepődtök, de a lányom 6 éves és abban alszik. Ragaszkodik is hozzá, és amúgy is állandóan kitakarózik, így legalább tuti van rajta valami.
Nem tudom meddig lesz így, azért talán már jó lenne leszokni róla..
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy írtatok, akkor ezek szerint ha már járni is fog, akkor sem fogja zavarni. :) Szerintem is jó találmány, bár ismerek olyat akinek nem vált be, de lehet inkább neki, mintsem a babájának!
2010. nov. 22. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!