Lehetséges, hogy nem is a fogacskái miatt ébred, vagy sír fel éjjel 5 hónapos kislányom?
Figyelt kérdés
Sokszor olvastam, hogy ha áttöri az ínyt a fog, a hetek óta tartó nyűgösködésnek és éjjeli ébredéseknek egy csapásra vége. Én ezt nem vettem észre egyáltalán. Ugyanolyan kiszámíthatatlanok az éjszakáink, mint a fogacskák megjelenése előtt. Tegnapelőtt törte át az ínyét a 2. Továbbra is nyálzik, tömi az öklét a szájába, nyűgös, és éjjelente a 3-szori szopi mellett még felébred 3-5 alkalommal. Vagy lehet, hogy újabb fogak jönnek? Vagy valami más oka lehet?2009. jan. 12. 23:36
1/4 anonim 

válasza:

Miért ne lenne lehetséges.Mi 6hósak vagyunk még nem jött ki a fogunk de állandóan műsor van és csak cicin nyugszik meg folyamatosan,Már sírhatnékom van a fájdalomtól.Esetleg próbálkozz homeopátiával.
2/4 anonim 

válasza:

lehet hogy csak a közelségedre vágyik, nem is a ahasa kelti fel? Hason altatod vágy háton? 3X kelni éjjel és még plussz 3-5 alkalommal csak úgy hát akkor Ti fenn vagytok egész éjjel? kicsit soknak tűnik,az elejétől keltek ennyiszer? mi is 5 hósak vagyunk 1X kelünk éjjel de volt kb.1 hónap hogy már átaludta az éjjszakát de aztán ismét kelés...nekünk még nincs kinn egy fogunk sem de én is csak erre tudok gondolni mivel nem hasfájós a fiam. A nappalok is ilyen nyűgösek v.csak éjjel?
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! 3 hónapos koráig már Ő is átaludta az éjszakát. Aztán elkezdtük az ébredéseket 2x, aztán 3x. Most, hogy a fogacskák megjelentek, már nagyon eldurvult a helyzet. Volt olyan éjszakánk, hogy minden félórában felébredt. Amúgy elég rapszodikus. Egyik nap 9-től éjfélig rohangálunk a kiságyhoz, ez így megy pár napig. Aztán alszik ebben az időszakban, és éjfél és 4 között ébred meg gyakrabban. Pl. most éjjel 3-szor szopizott, és csak 1-szer sírt fel. Nem is mindig tér magához, hanem közben alszik. A fogára már mindent kipróbáltam, semmi nem vált be. Bár activátort most is kap, és van borostyán bébilánca. Lehet, hogy ezek nélkül még rosszabb lenne a helyzet. Amúgy nem valószínű, h a pocija fáj, mert nem volt hasfájós, és még csak anyatejet kap, tehát a hozzátáplálás sem zavarhatta meg. Csak abban reménykedtem, hogy ha kibújnak az első fogacskák, utána könnyebb lesz egy darabig.
2009. jan. 13. 11:24
4/4 anonim 

válasza:

Akkor nektek szerencsétek van nekem még sosem aludta át az éjszakát,állandóan nyűgös,mert nem alszik eleget,pedig én örülnék a legjobban neki.Nem tudom már mit tegyek vele,egyszerűen nem bír magától elaludni,de akkor sem mindig ha én vele vagyok..éjjel tegnap pl óránként kelt.Újszülött kora óta ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!