Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 hónaposnak somlói galuska,...

9 hónaposnak somlói galuska, McDonalds-os krumpli, stb. Mit szóltok ehhez?

Figyelt kérdés
A furcsa, hogy a doki tudja, csak a fejét csóválja, viszont az 10 hónapos kortól adható tápszert nem ajánlotta, mert nem neki való még. Így azt nem is adják.
2010. nov. 19. 11:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Mindenki maga dönti el, hogyan táplálja, hogyan neveli a gyerekét. A mi véleményünk nem fog változtatni az ő véleményén. lépj túl rajta.
2010. nov. 19. 11:59
 2/11 Kriszti83 ***** válasza:
68%
Felháborító.
2010. nov. 19. 12:00
 3/11 A kérdező kommentje:
Én már túlléptem, arra vagyok kíváncsi, hogy vajon sokan adnak ilyesmit a gyereknek és csak én vagyok ennyire óvatos?
2010. nov. 19. 12:01
 4/11 anonim ***** válasza:

mi van? van olyan anyuka, aki ilyeneket ad a 9 hós gyerekének? és tud róla a dokija? jól értem?

mindenki azzal eteti a gyerekét, amivel akarja, nem érdemes ezzel foglalkozni. az hogy én személy szerint nem adnék somlóit sem és mekis krumplit sem, az én dolgom.

bár bátor vagyok a hozzátáplálásban, azért nálam is van határa dolgoknak.

csak a gyereket sajnálom.

gondolom a többség is azon a véleményen lesz, hogy igen, gáz.

2010. nov. 19. 12:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Normális emberek kicsit meglepődnek ezen, de végülis tényleg mindenki maga tudja... Nekem eszembe sem jutott ilyesmi 1 éves kora előtt. :) Mekis krumplit akkor kapott először, mikor elmúlt 2 éves, bár még mindig nagyon ritka (mivel mi sem eszünk, csak 2-3 havonta). Somlóit még sosem evett. :D
2010. nov. 19. 12:09
 6/11 anonim ***** válasza:
90%
Jajj már,minden második kérdés arról szól,h a szomszéd, a barátnő, meg tesó stb. miféle hülyeségeket ad enni a gyerekének,erre mindenki tudja a választ,és azt is,h a legtöbben (sztem főleg az itt internetezők közül) senki nem ad a gyerekének ilyesmit.Örülj h te nem adsz neki mekis kaját,a többivel meg ne foglalkozz.
2010. nov. 19. 12:26
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Haaat lehet most ki lesztek akadva de en ultem mar be a 9 honapos fiammal KFC-be es adtam neki a sult csirkembol meg a sult krumplibol is. Varosba voltunk delben megeheztunk es beultunk a baratnommel kajalni (neki is hasonlo koru a babaja es veluk tekergunk alltalaban). Beultettem az eteto szekbe es kis csirke darabokat adtam neki meg kis sultkrumpli darabokat. Nagyon szerette, utanna megette ugyan ugy a banant amit vittem neki es az egvilagon semmi baja nem volt. Es, hogy meg nagyobb legyen a dobbenet tegnap apa odaadta neki a pizzanak a szelet, hogy azt ragcsalja (talan meg egy kis sajt, paradicsom es sonka darab is volt rajta). En ebbe nem latom semmi rosszat de ahogy mar itt irta valaki, mindenki maga donti el es ugy csinalja ahogy jonak latja. Mondjuk somloit azert mi nem adtunk de itt nincs is (kulfoldon elunk). Tudom most jol le leszek pontozva, hogy te Ur Isten de vegulis a kerdesre valaszoltam, hogy igen en adtam a 9 honapos babamnak sultkrumplit!
2010. nov. 19. 12:55
 8/11 anonim ***** válasza:

Szegény gyerek ...

Biztos, hogy ízlettek neki az említett kaják, csak éppen ha nem kóstoltatták volna meg vele, akkor kicsit sem igényelte volna őket. Az ilyen hülyeségek akutan általában semmi bajt nem okoznak, inkább később, de akkor hosszútávon. Nem tudom, az anyukák ezt miért nem képesek felfogni, elvégre a gyerekükről van szó, az ő felelőssége, hogy megalapozza a gyerek jó (vagy éppenséggel a kicsinált) emésztő - és immunrendszerét.

Az én lelkiismeretem így nyugodtabb, hogy minimum amíg az én felügyeletem alatt van a gyerek (és minimum 1 éves koráig persze) addig minél normálisabb, egészségesebb, értékesebb ételeket kap. Így is utóléri az embert mindenféle nyavalya az életben, kár rátenni még egy lapáttal ...

2010. nov. 19. 13:05
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Pár darab sült krumpli nem fogja tönkrevágni senki immunrendszerét, még akkor sem, ha Mekis.
2010. nov. 19. 13:42
 10/11 anonim ***** válasza:

Azt,hogy nem 9 hónapos kisbaba gyomrának,emésztőrendszerének való a tocsogós-olajos-sós krumpli meg a somlói.

Ezzel a ténnyel nincs tisztában az anyuka és valószínűleg ő maga is hasonló táplálkozási elveket követ.(csoki,cukor,zsíros kaják stb.)

Szépen "belenő" majd a baba ebbe az életstílusba és elhízott,cukorbeteg kisgyerek lesz belőle.Sajnálom.

2010. nov. 19. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!