Hany honapos koraban indult meg a babatok egyedul? Puszta kivancsisag.
Figyelt kérdés
Ugy ertem hogy nem egy-ket lepest, hanem vagy ket metert legalabb totyogott egyedul.2010. nov. 18. 22:44
21/25 anonim válasza:
Utolso:Ne foglalkozz senkivel,ezen az oldalon mindig ez megy...En is mindig megbanom,hogy valaszolok.
22/25 A kérdező kommentje:
En elhiszem, hogy koran kezdett allni-jarni, miert ne?
2010. nov. 21. 09:55
23/25 A kérdező kommentje:
Kulonben most hogy utanagondoltam, az en fiam is kb.7 honaposan felallt a szofa mellett, majdnem fraszt kaptam...:-) nem szamitottam ra
2010. nov. 21. 09:57
24/25 anonim válasza:
13:26-os
Ne foglakozz ilyen emberekkel,biztos csak az írigység vezérelte :)
Légy büszke a csöppre mert ze nagyon szuper :)
Egyébként én is annó 8 hónaposanmár mentem...nem tudom miért oly hihetetlen ez.Vannak pörgősebb/aktívabb bébik,mint a miénk aki most 3,5 hónapos és már ha megfogja a kezem húzza fel magát...és nm ülésbe hanem lábra...:D de vannak mint pl a keresztfiam ő kimondottan lusti 8,5 hónapos aki most kezdett el mászni pedig már 4,5 hós kora óta csücsül és mégsem akart erre most kezdte...úgyhogy az ilyen "jó" indulatú emberkékkel meg nem kell foglalkozni csak gyönyörködni, és imádni szeretni gyermekünket akár milyen is :)))
25/25 anonim válasza:
Köszönöm Nektek! Aranyosak vagytok és örülök, hogy Ti leaglább elhiszitek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!