Hogy van tovább ez a mondoka?
Paprika jancsi a zöld erdöben két cintányér a kezében zimme zum zimme zum rece fice bum bum bum........
Nem tudom a tobbi versszakot.
Tudtok benne segiteni?
paprika jancsi zöld erdőben, két cintányér a kezében, zendül az erdő acintányértól, paprika jancsi vígan táncol, megöli a betörőket, csókolgatja az angol nőket, ám egyszer csak jól megbánja két angol nő pofon vágja, elvitték a kis korházba, kis korházból a nagy korházba nagy korházból a temetőbe ráírják egy rohadt tökre: itt fekszik a világ ökre zimezumm zimmezum rece fice bumburnyák.
ez 2 mondoka:
paprika jancsi zöld erdőben, két cintányér a kezében, zendül az erdő acintányértól, paprika jancsi vígan táncol, megöli a betörőket, csókolgatja az angol nőket, ám egyszer csak jól megbánja két angol nő pofon vágja, elvitték a kis korházba, kis korházból a nagy korházba nagy korházból a temetőbe ráírják egy rohadt tökre: itt fekszik a világ ökre zimezumm zimmezum rece fice bumburnyák.
Virágéknál ég a világ,
Sütik már a rántott békát.
Zimmezum, zimmezum,
Rece fice bum-bum-bum.
Bíró Marcsa odakapott,
Békacombot ropogtatott,
Zimmezum, zimmezum,
Rece fice bum-bum-bum.
Puskás Gábor későn futott,
Neki csak a füle jutott.
Zimmezum, zimmezum,
Rece fice bum-bum-bum.
"Paprika Jancsi a zöld erdőben,
két cintányér a kezében
harsog az erdő a cintányértól
Paprika Jancsi vígan táncol
Csinnadratta, csinnadratta, bumm, bumm, bumm."
De van csúnyább változata is:
"paprika Jancsi zöld erdőben, két cintányér a kezében, zendül az erdő a cintányértól, paprika Jancsi vígan táncol, megöli a betörőket, csókolgatja az angol nőket, ám egyszer csak jól megbánja két angol nő pofon vágja, elvitték a kis kórházba, kis kórházból a nagy kórházba nagy kórházból a temetőbe ráírják egy rohadt tökre: itt fekszik a világ ökre zimmezumm -zimmezum ,rece- fice bumburnyák. " de nem hiszem, hogy erre gondoltál :)
Nem tényleg a lányomnak szeretném megtanitani de szerintem ez a temetös változat durva lenne neki.
Köszönöm a válaszaitokat!
Hali!
Én kicsit máshogy ismerem, sajnos én sem végig, mert utoljára óvodában énekeltük... :-)
"Paprika Jancsi a zöld erdőben
Két cintányér a kezében
Harsog az erdő a cintányértól
Paprika Jancsi vígan táncol
Megöli a betörőket
Csókolja az angol nőket
Egyszer aztán jól megjárja
Két angol nő pofon vágja
Kihullik az összes foga
Sári néni megsiratja
Becsavarja lepedőbe
Úgy vitték a temetőbe..."
Tovább nem tudom. De lehet kombinálni a fentiek valamelyikével. :)
paprika jancsi a zöld erdőbe két cintányér a kezébe,harsog az erdő a cintányértól paprika jancsi vígan táncol,(megöli helyett)betöri a betörőket,csókolja az angol nőket,egyszer aztán jól megjárja,két angol nő pofon vágja....és akkor a refrén.
a többi sztm majd ha nagyobb lesz.
Én így tudom:
paprika Jancsi a öl erdőben,
Két cintányér a kezében,
Harsog az erdő a cintányértól,
Paprika Jancsi vígan táncol,
Megöli a betörőket,
Csókolgatja az angol nőket,
Egyszer aztán jól megjárja,
Két angol nő pofon vágja,
Jönnek a mentők 220-al,
Lázmérővel, pelenkával,
Beviszik a Kiskórházba,
Kiskórhából a Nagykórházba,
Nagykórházból a temetőbe,
Reírják egy rohadt tökre:
Itt nyugszik a világ ökre!
Zimme zumm, zimme zumm,
Rece fice bum bum bum
Paprika Jancsi a zöld erdőben
Két cintányér a kezében
Harsog az erdő a cintányértól
Paprika Jancsi vígan táncol.
Megöli a betörőket,
Csókolgatja az angol nőket.
Egyszer aztán jól megbánja
Két angol nő pofon vágja.
Jön a mentő 300-zal,
Bevitték a kis kórházba,
Kis kórházból a nagy kórházba
Nagy kórházból a Hullaházba,
Hullaházból a temetőbe
S ráírták egy rohadt tökre:
Itt fekszik a világ ökre
Zimme zum zimme zum recefice bum bum bum
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!