Mit vesztek 9-10 hós babátoknak karácsonyra?
Szia4 az én babóm karikor már 1 éves lesz,úgyhogy én az ugráló zebrán vagy valami hasonló mozgásfejlődést segítő játékban gondolkodom! Járássegítő pl. ilyesmi.
Bocsi de nekem ezek a tanulós állatok nem igen jönnek be! Egyrészt szerintem nem éri meg az árát,másrészt te ingyen megtaníthatod neki a testrészeit közösen vele tanulni jobb móka!És nem utolsó sorban ingyen van!Ha ennyi pénzt kiadsz akkor szerintem valami "értelmesebb" játékban gondolkodj!Annyi jó és hasznos dolog van tényleg.Hatalmas a választék a különböző kézségfejlesztő játékok terén!Bocsi ha nem "fényeztem" a tanuló kutyust,de ez az én privát véleményem:)
olyat én se vennék neki, az előző kb. leírta miért.
Ha mászik akkor gurulós játékot, vagy valamilyen mozgásfejlesztőt vennék.
Mi pont aznap leszünk 10 hónaposak, már áll, úgyhogy járássegítőt kap szerintem...
hosszú ujjú bodyt. a kicsomagolását fogja úgyis a legjobban élvezni, meg a díszeket a fán.
és remélem, a nagyszülők sem vesznek neki semmi fp-t, mert engem irritál a hangjuk, hiába élvezik a gyerekek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!