Mit főzhetek és mit adhatok enni a 8 hónapos kislányomnak?
Figyelt kérdés
2009. jan. 12. 13:32
1/2 anonim 

válasza:

Az én kislányom 7 hónapos és egyelőre csak szopik, de már egy hónapja próbálgatom az almát, először csak a levét... eleinte kiköpte, aztán lenyelte, majd pár nap szünet almapép, azt most sem eszi meg, de a babánt igen, három négy karikát jól összetörtem villával és rá egy kis anyatel, hoyg folyosabb legyen, ebből így ma már egy egész banánt megevett, de más egyelőre nem kell neki. most a krumpli jön, majd a répa. Jól megfőzve áttörve tejjel hígítva. szerintem eláég ha egy nap egyszr kétszer eszik mást a szopizás mellett.De egy csomó irodalom foglalkozik itt a neten a babaetetéssel, olvass!pl babanet.hu
2/2 anonim 

válasza:

Krumpli, répa, brokkoli, cukkini, padlizsán, tök, cékla, kelbimbó, karalábé, zeller, karfiol, pipihusi, máj, trapista sajt, túró, kefír
Alma, banán, körte, sütőtök, gesztenye
hirtelen ennyi jutott eszembe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!