Ha beteg és velem alszik, később le tudom erről szoktatni?
Figyelt kérdés
Nem vagyok híve a közös alvásnak, de most egyszerűen nem tudtam másképp altatni, csak úgy, hogy mellettem alszik már 2 napja. Nekem nem túl jó, mert nem tudtam így rendesen aludni, szóval rendszert nem akarok belőle csinálni. De legalább ő aludt valamit. Megszokja?2009. jan. 12. 12:30
1/5 anonim válasza:
nem írod mekkora a gyermek? az együttalvásra nem biztos, hoyg rászokik és ha igen, akkor is le lehet szoktatni , mesélsz neki az ő ágyában, vagy kedvenc macit ültetsz oda, aki vigyáz én ilyeneket találtam ki a külön ágynál, mivel a fiam sokáig velem aludt, de elfogadta a külön ágyat is elég hamar.
2/5 anonim válasza:
A szakirodalom szerint betegen lehet kényeztetni a babát, és ha jobban van, meggyógyult, vissza kell tenni a helyére, és el kell neki magyarázni. Lehet az első napok kicsit sírósabbak lesznek, de vissza fog szokni.
3/5 A kérdező kommentje:
9 hónapos. Olyan nagyon sír, hiába veszem fel, mintha rám haragudna, hogy rosszul van. Ezért aludtunk együtt.
2009. jan. 12. 13:32
4/5 anonim válasza:
Mi három nap kórház után hazajöttünk, még 5 napig erőszakoltam a gyógyszerekkel (7 hónapos volt akkor és általában átaludta az éjszakákat a saját kiságyában), és szintem minden éjjel felsírt. Korábban elég volt visszaadni a cumit, de akkor semmi nem nyugtatta meg, csak ha ott voltam vele. Volt hogy egy órát simogattam, elaludt és amint kijöttem tőle, már le is buktam, így ő is nálunk kötött ki mindig.
Ahogy helyre állt a kis lelki békéje, újra átalussza az éjszakát és nem szokott át a mi ágyunkba egy hét alatt sem. Szerintem nyugi, nem szokik hozzá. Próbáld azért a saját ágyát is. Este oda tedd be és ha sír, vedd át.
5/5 A kérdező kommentje:
Szegényke fáj a torka, megy a hasa, lázas. Hát én is ordítanék. Akkor ma is velem alszik. Köszönöm szépen a válaszokat.
2009. jan. 12. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!