Hogyan készítsem el a krumplit?
Figyelt kérdés
Ma megegyeztünk a védőnővel,elkezdem a hozzátáplálást.Megfőzöm a krumplit,összenyomkodom.Adjak hozzá még valamit?(sót pl)?
Mennyit adjak először belőle?
Köszi a válaszokat.
2009. jan. 12. 11:10
1/2 anonim 

válasza:

sót ne adj hozzá, 1 kis anyatejjel vagy tápszerrel tedd pépessé. de mi ez az őrület, hogy krumplival kell kezdeni a hozzátáplálást??? először csak néhány kanál gyümilé.... aztán gyümölcs. aztán 2-3 fajta gyümölcs... akkor már mehet bele krumpli is. legalábbis tapasztalatom szerint... nagyon sok helyről hallom a krumplidolgot... én nem azzal kezdtem, de ha azt tanácsolták volna, akkor sem tettem volna úgy... és délben adj neki új kaját, nehogy fájjon a pocó... jó étvágyat:))
2/2 anonim 

válasza:

Megfőzöd a krumplit,teszel bele egy picit a főzőlevéből és botmixerrel szétcsapatod.Először csak pár kanállal adjál és pótold ki tejcivel vagy tápszerrel.Naponta növeld az adagot egészen addig míg egy egész adagot meg nem eszik.Utána tehetsz a krumplihoz,s.répá,almát mindig csak egy fajtával kísérletezz egy pár napig.Mi is nemrég kezdtük el,az én kisfiam nagyon szereti.Sok sikert.
4.5hós baba anyuja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!