Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nincsen a babakocsihiz lábzsák...

Nincsen a babakocsihiz lábzsákunk illetve bundazsákunk sincs! Ez mennyire lesz gond télen?

Figyelt kérdés

11 hós a fiam most.Mikor megvettük a babakocsit volt hozzá egy bélelt igen meleg mózeskosár!Tavaly télen abban volt!Most félek,hogy nem lesz elég az overál jól aláöltöztetve egy meleg takaróval!

Szerintetek?Vegyek inkább vagy jó lesz így?

2010. nov. 16. 21:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak jobban be kell öltöztetni, esetleg ha nem elég 1 takaró teszel rá kettőt felesleges venni ezért újat... Én biztos nem vennék...
2010. nov. 16. 21:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk sem volt, és én azt csináltam, hogy a babatakaró közepét beletettem a kocsiba, rá az ovárállba öltöztetett babámat, és batakartam a pléd két oldalra kilógó részével, így felülről 2x-esen volt betakarva, és alatta is volt pléd. Sosem fázott egyik sem, pedig mindháromnál így csináltam, sőt, most télen a kicsi még csak 2 éves, és még babkocsizunk, és most is így teszek majd, ha nagyon hideg lesz kint. Remélem, segítettem.

2010. nov. 16. 21:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is takarót fogok tenni a babámra az overál fölé.

Biztos elég lesz.

2010. nov. 16. 21:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor megnyugodtam! Már azon voltam,hogy nekiállok keresgélni de akkor nem muszáj!:)/Hajlamos vagyok túlparázni dolgokat/
2010. nov. 16. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!