Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyit lehet egy 6 hetes...

Mennyit lehet egy 6 hetes baba a hordozóban?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de imád benne lenni a fiam. Mikor nyűgös és semmi sem jó, akkor bele szoktam tenni, és kb öt perc alatt elalszik benne. Tudom hogy sokáig nem lehet benne, de mégis mennyi ideig?
2009. jan. 12. 09:53
 1/3 anonim ***** válasza:

hát,az a z igazság minnél kevesebbet :(

Mi is így jártunk imádott benne aludni. csak után baj volt vle,mert a mozgás fejlődés be sem indult neki. 2hónaposan még nem tudta hason felemelni a fejét...

3hónapos gyógytornára kellett járnunk. Kérdeztem én ott hogy mégis mitől lehet(nem mondtam a hordozót),nem tudták az okát. Gondolták kicsit lustább,ennyi. Majd egyszer szóba kerül a hordozó és elég csúnyán néztek rám.. :((

2009. jan. 12. 10:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem rémisztgetnélek :) Nekem 2 hónapos a babám, ő is imád benne lenni, órákat alszik benne, mert ha elalszik és megpróbálom kivenni rögtön felkel, igy benne marad. Kezdettől fogva szereti. Én is aggódom emiatt, de az elöző választ olvasva megnyugodtam, semmi jele annak, hogy baja származna belöle. Gyönyörűen emeli és tartja percekig a fejecskéjét és a védőnő szerint is nagyon fejlett a mozgása.

De úgy hiszem , tényleg nem egészséges hosszú távon.. majd ha már jobban leköthető a figyelme és elkezd legalább forgolódni, nem tölt ennyi időt a hordozóban.

2009. jan. 12. 14:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az én babám is tartja a fejét, de még csak ha hason van, át is tudja hason fordítani. Nincs benne egésznap, de néha beteszem, főleg, ha takarítok, ilyenkor viszem magammal, beszélek hozzá, és így nyugodt marad. Sok boldogságot a babákkal!
2009. jan. 13. 05:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!