Hogy altassam el, ha beteg?

Komolyan gondolod,
hogy egy 9 hónapos gyerek "hisztizik" ??!!
Magd írod, hogy beteg, és lázas, nem fájhat valamije?
egy fáradt lázas pici magától elalszik másképp
Lázas volt, igen, de lement a láza. Fél óránként cicizik, mert gondoltam, hogy szomjas, de lefordul a ciciről, és ordít tovább. Gondolom már elég volt. Cumisüveg, cumi szóba sem jöhet nála.
Enni nem eszik még, csak tejet. Ilyen válogatós. Tényleg tanácstalan vagyok, mert a cici be szokott jönni.

Én írtam az elsőt..Miért nem adsz neki már mást enni csak anyatejet???
egy babának 6 hónapos korig fedezi az anyatej a szükségleteit,utána is kell de nem elég már csak az.Az én fia 4.5 hónaposan kezdett mindent ,azóta is csak pürézünk még.Tök lassú folyamat mire megszokják.Feltételezem a te babád is már jócskán mozog..az enyém már mászik szval gondolom 9hónaposan bőven.
És mi van ha épp most jött el az idő,hogy nem fogadja el többet a cicit.Nekem az öcsém 5 én 7hónaposan egyik napról a másikra mondtam azt,hogy nem kell.
És ha ez van?Akkor kapkodhattok az átállással egy pár nap alatt komplett hozzátáplálást kell véghezvigyél,mert az lesz a fő kajája is é egy ekkora gyereknek már nem elég a gyümölcs-zöldség-pont mert aktív...azért.Gondold ezt végig,mert bajban lehettek...ne így legyen,de most már tényleg adj neki mást.6hós baba mamája

Kapott lázcsillapító kúpot. Le is ment a láza, én az antibiotikumra fogom. Ma is adtam neki, és most is ment a hasa tőle. Teát elfogadta végre.
Köszönöm a jó tanácsokat!

Valahogy probalj neki enni adni rendes etelt mar, mert az 1 eves vizsgalaton megkerdezik majd, hogy mindent eszik e mar a babad? En is sokaig szoptattam, es nekem sem akart nagyon enni. Most mar tudom, hogy a cici miatt, o is azert volt oda. De azert en adogattam mar neki enni, muszaj lesz neked is, hidd el, mert nagyon rossz evo lesz szerintem, ha nem adsz neki enni mast. Nem tudom, hogy a vedono miert nem mondja, hogy igenis valtsal ki egy etkezest legalabb pl. az ebedjet fozelekre. Mas 9 honapos gyerek mar rengetegfelet eszik.
Szerintem nem lehet hogy ehes a babad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!