Eszik és mégis keveset hízik. Miért? 8 hónapos és az elmúlt 2 hétben csak 100 grammot hízott. A védőnő kevesli, mit adjak neki enni?
Azt mondta gesztenye masszát tegyek délelőtt a gyümölcs mellé.Ti hallottatok már róla hogy attól jobban hízik?
Van valami tapasztalatotok hogy mi az a kaja amitől jobban hízna?
Védőnők és a táblázataik.....
Mik a méretei a babádnak?
26-án lesz 8 hós a Kisfaim. Ma voltunk tanácsadáson, és a múlt havihoz képest 15 !!! dekát bírt hízni a Drágám.
Eszik rendesen, de rengeteget mozog is.
Nekem azt mondta a védőnő a minap, hogy pl. a gyümölcsöket ne keksszel vagy babapiskótával dúsítsam, hanem főzzek mellé krumplit, mert a keksz csak üres édes és még étvágyát is elveszi.
A gesztenyemasszás sűrítésről még nem hallottam, csaak azt, hogy télleg tápláló és egészséges is.
Most az én babám sem hízott, de nem tudok mit csinálni. Eszik, de mostanában nem túl sokat. Szerintem a foga miatt. Nem tömhetem bele a kaját, ha egyszer nem eszik...
Különben én is attól tartok, hogy szólni fog a doki, hogy nem hízott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!