Miért van az, hogy 5 hós babám nem akar aludni?

Szia!
Több oka is lehet:
-lehet, hogy a fogacskája mocorog és fáj a kis ínye
-esetleg (ha szoptatod) már nem elég neki az anyatej, hamar éhes lesz
-vagy egyszerűen csak az érintésedre van szüksége
-az se lehetetlen, hogy fáj a pocija
A lényeg, hogy próbáld kideríteni, mi lehet az oka. Nagyon fontos: próbálj meg nyugodt maradni, mert ha idegeskedsz és feszült vagy a kicsi érzi és még nyugtalanabb lesz.
Egy 10 hónapos baba anyukája

Szia!Mi kb 1 hónapja csináljuk ez,most 6hónaposak vagyunk.Hidd el csak rosszabb lesz.Nekem volt olyan nap-csinórban,hogy 8-10szer is felkellt mire elaludt mélyen kb 3órára aztán már mellettem aludt,mert kipurcannék én is.Este nyolctól fél tizen kettőig hozzá rohangáltam be.
Már kipróbáltam mindent,de ő csak velem akar aludni és cicizni-persze csak rágcsálni...na nálunk most megy a siratás,mert különben le se szakadna róla és már sebes a mellem.Muszáj megértenie,hogy nincs mindig cici,persze vedeli a vizet is de mikor kapcsol,hogy az nem az ami neki kell akkor visít..cumit nem fogad el..szval én is kínlódok,nem tudom mi a baj a homeopátia is hol segít ,hol nem..már nem is adok neki semmit,nem tö9möm semmivel..szval sztem csak tűrni kell,ha nagyon sír küld be a párodat ,ne szokja meg,hogy csak te veszed fel.Én tudom,engem már nagyon kihasznál,mert tudja egyszer megtörök,reggel egy órán át visított,mert nem kapott már cicit.folyt a könnyem szinte-a páromat küldtem be,úgy hallgatott el.
ha találsz valami megoldást,szólj nekem is kérlek.Köszi,6hós baba mamája

Sziasztok! Az én 5 és fél hónapos kislányom is ugyanezt csinálja. Hetek óta. Neki jön a foga, a két alsó már kibújt. Azt olvastam, hogy ha áttöri az ínyét, utána könnyebb lesz egy darabig. Nem lett...:-( Szóval ha találtok tuti megoldást, lécci küldjetek nekem is privit!
Köszi, és Mindenkinek kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!