Aki használ Infacol cseppet, írna tapasztalatot? Érdemes megvenni, használ valamit?
Figyelt kérdés
2010. nov. 16. 13:09
1/7 anonim válasza:
Nekünk jó volt. Vagy ezt használtuk, vagy Espumisan csepp.
2/7 anonim válasza:
nekünk nem jött be :(. Inkább az espumisan, de az sem tökéletes.
De igazából csak az idő segít. 3 hónapos korára elmúlt.
3/7 anonim válasza:
Nekünk jó volt, csak az volt a gond vele egy idő után,hogy sok lett a babám sava tőle, és mivel refluxos, nagyon szenvedett. Akkor átváltottunk a Gripe Water-re és az is nagyon jó volt.
4/7 anonim válasza:
Nekünk egyik csepp sem volt igazán jó. Aztán kipróbáltam egy ezer éves receptet anyukám javaslatára...egyszerű, sima édeskömény teát adtam a kisfiamnak. Nagyon szerette és mindközül ez használt a legtöbbet. Persze a végleges megoldás tényleg az idő, 3 hónapos korára kinőtte a "hasfájósság"-ot. Kitartás és minden jót!
5/7 anonim válasza:
nekünk bevált-egy ideig!aztán váltottunk az Espumisan cseppre és az már jó volt.Bár szerencsére nem sok ideig volt hasfájós:)
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Sajnos kisfiamnak elég sokszor fáj a hasa, remélem fog rajta segíteni, a védőnő ezt ajánlotta. Bízom benne hamar kinövi...
2010. nov. 16. 19:50
7/7 anonim válasza:
Nekünk bevált, szopi előtt kapta és ha kapott, simán aludt, ha nem, akkor mindig sirás lett a dologból... én ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!