Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elektromos orrszívóból milyen...

Elektromos orrszívóból milyen márkát érdemes venni?

Figyelt kérdés
2010. nov. 16. 12:42
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Vagy porszívós lenne jobb?
2010. nov. 16. 12:54
 2/13 anonim ***** válasza:

nekem pesztonka van,és mi szeretjük.

a porszívós nekem eléggé brutálnak tűnik.

2010. nov. 16. 12:58
 3/13 A kérdező kommentje:
a porszívós macerás,(nem vihetem magammal, éjjel necces bekapcsolni a szomszédok miatt és nehéz mindig előszedni) de ha esetleg jobb, akkor elgondolkodom, hogy melyik legyen.
2010. nov. 16. 13:02
 4/13 anonim ***** válasza:
Én próbáltam konnektorba dugós, tehát nem elemes pesztonkát, és xart sem ért. Porszi orrszival tudtam csak kiszívni a trutyit az orrából rendesen.
2010. nov. 16. 13:08
 5/13 anonim ***** válasza:

Nekünk itthonra porszívós van, úti készletben pedig Ortivin szájjal szívós. Vagyis egy csövön te szívod ki.

Nem kell megijedni, természetesen hosszú a cső, semmi gusztustalan nincs benne, és arra tökéletes, hogy amíg porszívó-közelbe kerültök, segíts a babán. Azért éjjel nem kell olyan gyakran szívni, csak nem beteg folyamatosan egy baba!

2010. nov. 16. 13:35
 6/13 A kérdező kommentje:
és a porszívósat lehet szájjal szívni, ha úgy adódna?
2010. nov. 16. 13:37
 7/13 anonim ***** válasza:

Nekem az elektromos minden változata volt már.Össze sem merem számolni mennyi pénzt dobtam ki rá.

A porszívóstól nincs jobb!!!!!!!!!!!!

És éjszaka sem gáz, hidd el.

De adj ki rá pénzt nem érdemes.

2010. nov. 16. 13:44
 8/13 A kérdező kommentje:

azt hiszem marad a porszívós.

ez milyen szerintetek?

[link]

postaköltséggel, mindennel együtt 1950. Nem vészes, ha nem válik be, még mindig vehetek elektromost, de ez legalább olcsó.

2010. nov. 16. 13:46
 9/13 anonim ***** válasza:
Csak szeretnélek megerősíteni a porszívós megoldás mellett. Amikor pici babádat tartod a karodban, persze drasztikusnak tűnik a porszívós megoldás, de egyáltalán nem az. És mivel féléves korukig csak az orrukon keresztül tudnak levegőt venni, ha ne adja a sors, de megfázik, és éjjel nehezen vesz levegőt, biztosíthatlak afelől, hogy az elektromost falhoz vágod, és a porszívósat veszed elő és teszel magas ívben a szomszédok véleményére. A linkelt termék egyébként jónak tűnik, boltban is 1700-2000 Ft körül van az ára.
2010. nov. 16. 13:54
 10/13 anonim ***** válasza:
Nem kell rendelned sem. Bármelyik patikában kapsz 1700 Ft körül ilyet. Mi is ott vettük, csak porszi orrszi a márkája.
2010. nov. 16. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!