Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meddig hagyjátok szopni...

Meddig hagyjátok szopni nagyon jól evő gyereketek? Ha tehetné soha nem lenne neki elég, én veszem el a cicit, és még így is nagyokat bukik. Van úgy, h szopi közben bukik (még fekve) és már rögtön cicit keres. Kisfiam 4 hónapos (7 kg,60 cm).

Figyelt kérdés
2010. nov. 16. 07:54
 1/4 A kérdező kommentje:
Etetés után bármikor visszatehetem úgy eszik mint aki még soha nem evett...
2010. nov. 16. 07:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Hú, jó nagy baba. Ne fekve etesd, hanem csak döntve, akkor nem jön vissza a tej olyan gyakran. Az enyém kb. 2 hónaposan 40 percig evett. Most 5 hónapos 5-10 perc a max. Igazából addig szoktam hagyni, ameddig akart enni.De a tej javát az első pár percben megette, utána már jórészt csak cumizott rajta.
2010. nov. 16. 08:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is ilyen volt ez a 4 hós körüli időszak. Azt javasolták nekem próbáljam ritkábban szoptatni, hogy ne bukjon annyit. Nálunk nem jött be, mert akkor sírós volt és féltem nehogy azért sírjon mert éhes, tehát adtam neki. A bukás nem probléma azt mondta a dokink.
2010. nov. 16. 08:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Én is addig hagyom szopni, amíg akar. Szülés előtt úgy gondoltam, hogy minden, csak az igény szerinti szoptatás nem, nekünk lesz napirendünk, stb.

Na van mindkettő, napirend is és igény szerinti szopizás is. 3-4 perc és 50 perc között változik. Kislányom 5 hónapos, 70 cm és 8 kiló.

2010. nov. 16. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!