Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » MINDENT SZABAD? Kisfiam...

MINDENT SZABAD? Kisfiam délután játszott, közben cumi volt a szájában. Egyszer csak azt vettem észre, hogy AZ EGÉSZ CUMIT BE TUDTA TÖMNI A KICSI SZÁJÁBA! Konkrétan semmi nem lógott ki belőle.

Figyelt kérdés

Iszonyatosan beparáztam és kiszedtem nagyon gyorsan a szájából. Akkor már erőteljesen öklendezett. A cumi CHICCO 6+. Tehát világmárka, amit rengetegen megvásárolnak, mert bíznak benne. Nagyon kicsi rajta a karima. Rögtön a kukában landolt természetesen. Felháborító, hogy engedik a forgalmazását, miközben életveszélyes...

Gondoltam megosztom veletek...

2009. jan. 11. 20:39
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

ok.

ő a többi cumiját is próbálta tömködni, de azokat nem tudta bevenni a szájába. ezt pedig símán!!! persze nem akartam senkire a fárszt hozni, de inkább tudják az anyukák, hogy előfodulhat, minthogy egyszer megtörténjen a baj... szerintem

2009. jan. 11. 23:10
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Elhiszem, hogy megijedtél, de igaza van annak, aki azt írja, hogy minden cumira rá van írva, hogy a baba bekaphatja, de ez nem okoz fulladást, mert a lukak biztosítják a levegő vételt. Mert valaki nem pánikolos, hanem észérv vezérelte választ ír, azért még nem kellett volna lepontozni. A picik sokmindenre képesek, és minél nagyobbak, annák hajmeresztőbb dolgokat művelnek, de szerencsére ma már tényleg minden nekik készült dolgot ezerféle képpen tesztelnek, hogy minnél biztonságosabb legyen. Minden jót!
2009. jan. 12. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!