Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 hónapos kisfiam nem eszi...

5 hónapos kisfiam nem eszi meg a húst. Hogy szerettethetem meg vele?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem a hozzátáplálást.De vhogy a hússal nem tud megbarátkozni,mindig kiköpi.Akkor sem eszi meg ha vmilyen zöldséggel adom.Az utóobbit az még megeszi magában is,de a husit amint megérzi már darálja is kifelé!Mit tegyek?
2009. jan. 11. 20:35
 1/2 anonim ***** válasza:
az én fiam is ezt csinálta, légy nagyon kitartó... nálunk 2-3 hét próbálkozás után megette. mostmár szereti nagyon. minden nap adj neki pár kanállal és hozzá fog szokni. az íze teljesen más, mint azoknak, amiket eddig evett, azért nem akarja elfogadni.
2009. jan. 11. 20:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem próbáld egy kicsit később adni neki. Pláne ha nemrég kezdted a hozzátáplálást. Ismertesd előbb meg a zöldséget ízet vele.
2009. jan. 12. 06:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!