Miért eszik ilyen keveset? Nektek is volt ilyen időszak?
Kislányom 12 hetes, 5,8kg, és összesen 550-650ml anyatejet iszik meg 1 nap alatt.
2 hós koráig szépen evett, 1 kg-ot hízott, de most 3 hét alatt összesen 30dkg a gyarapodás..kicsit aggódom, bár majd kicsattan az egészségtől, és jó a kedve is...
nekem a héten tölti a 15. hetet és 5250g. az utóbbi időben ő is szépen evett, volt hogy egy étkezésnél lenyomta a 110-120 anyatejet is. aztán az utóbbi napokban lecsökkent és jó ha megeszi a 60-70-et. de nem ordit hogy éhes lenne,mondjuk kórházban is voltunk, régebben is ez vetette vissza az evésben.
ha szépen fejlődik a kislányod, az a lényeg, a hizás meg mint olvastam egy idő után már nem olyan gyors.
köszi, ez megnyugtató...
Igaziból ha izgulok, ha nem, nem tudok többet belediktálni...csak nem tömöm már meg szegényt.
Nekem sem jelzi, hogy éhes lenne...
Amúgy hogyhogy kórházban voltatok..és nem is 1x???
Mi a baja? remélem nem komoly...
12 hetes és 5,8 kg, teljesen jó.
Eszik, alszik nem éhes, kicsattan az egészségtől....mást mit akarnál?
Az én lányom 4 hónaposan volt 5,8 kg, (4 kilóval született) afiam meg 2 hónaposan már 6 kiló volt (4,4 kilóval született), de egyiket sem tömtem, ha nem voltak éhesek.
Jóóóvannna! :-DD
Akkor megnyugodtam!
köszi, sziasztok
első vagyok. nem volt rendesen széklete a babának, valamint éjszaka 6-7 órákat orditott egyfolytában. kideritetteék a városunkban hogy végbélszűkülete van. jártunk kezelésre, de nem maradt abba a sirás. már majdnem műteni akarták, mikor átmentünk a szomszéd városba, aholis kiderült semmiféle szűkülete nincsen, az emésztése meg midnent hasznosit. sajnos emiatt voltunk kétszer kórházban.
szép napot, szia
atyavilág...de durva.
De mitől ordított szegény 6-7 órákat???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!