Milupa Ha vaníliás tejpép receptre mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
ha valaki használ ilyet megírná?most kértem először receptre,boltba vettem már,de az nem Ha-s volt és nem tudom a ha-s mennyibe kerül.2010. nov. 15. 13:16
11/16 anonim válasza:
Nem okoskodni akarok, de a boltban nem a 250g-os került 700 Ft-ba? Mert a receptre írt 1300 Ft-os pép 500g.
Én is bepörgettem magam, hogy sokba kerül a HA, mikor megláttam az akciós újságban féláron. Aztán jobban megnéztem, és rájöttem, hogy az csak a fele mennyiség.
De Te még jól is jártál. Én még a recepttel is megszívtam. Nem tudom, minek írta a doki receptre, mert nekem így is annyi volt, mintha recept nélkül vettem volna. (1845 Ft) Gondolhatod... "nem" voltam ideges...
12/16 anonim válasza:
Utolsónak:A humana 500g-os tejpép 875ft,és nagyon fincsi.
13/16 anonim válasza:
Ok, köszi az infót, de még tápszerből is a HA-t eszi. Nem tudom, mikor lehet simára váltani.
14/16 anonim válasza:
Nekünk azt mondta a doki, h fél éves kor körül lehet váltani.
15/16 anonim válasza:
Már 7,5 hós, és a doki még mindig ezt írta fel.
16/16 anonim válasza:
hát szólj neki, hogy nem kell h.a-s, ha nem kell. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!