Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik könyvet ajánlanátok?...

Melyik könyvet ajánlanátok? Suttogó titkai, vagy Suttogó mindent megold?

Figyelt kérdés

Csak cicin alszik el, ha leteszem felébred és kezdődik minden elölről... Kiságyba nem tud aludni, csak köztünk.

Ezen kivül vannak lelki problémák is...anya lettem,párommal már nem sokat tudunk egymással törödni, (amivel NINCS is baj mert gyerek az első, de nehéz hozzászokni)

Szopival is van egy kis probléma, mert hol van tejem hol nincs.

Szóval nektek melyik része segitett jobban?

Mi a véleményetek róluk...

5 hetesek vagyunk

2010. nov. 15. 11:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Szia! Mi is sokat "szenvedtünk" ilyenek miatt, nálunk az éktelen ordítással voltak gondok. Én is a suttogót olvastam, és kérdésedre válaszolva ilyen picin még az suttogó titkai I. ami megfelelő. A II már nagyobb korban használható 8-12 hónapostól. Én mostmár azt olvasom, és vannak benne ötletek. És mielőtt még mástól is megkapnád, hogy ne könyvből neveld a gyereket, tényleg nem szentírás ami a könyvben van, de ha jól olvasod, sok hasznos ötlet van benne, amit mondjuk lehet, hogy a könyv nélkül neked nem jutna eszedbe, vagy ösztönből nem ez jönne. A hozzátáplálás része pl. nem valami jó, mert amerikában teljesen máshogy csinálják. Szóval tudni kell könyvet olvasni, mint ahogy a sok "jóakaró hasznos tanácsai" között is tudni kell szelektálni.

Ne aggódj, közhely, de az idő mindent megold. 5 hetes még nagyon picibaba. Kitartás! Én már el is felejtettem, hogy mennyit panaszkodtunk az első három hónapban az ordítás miatt, meg hogy nem alszik. Ha felnő, majd mi is csak azt fogjuk mondani, (mint már most is) hogy áldott jó gyerek :o) volt....

2010. nov. 15. 12:06
 12/16 A kérdező kommentje:
Próbáltam ez sem jött be...Probáltam utána cumit adni...az sem jó neki...!!
2010. nov. 15. 12:07
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem aszerint akarom nevelni, csak tényleg vmi tanács v ötlet jó lenne...
2010. nov. 15. 12:10
 14/16 anonim ***** válasza:

idő, idő, idő :))

még pici, le fog róla szokni hidd el,

az enyém is ugyanezt csinálta, cici, 5 korty 2 perc, alvás, felébreszteni nem lehetett, letenni sem, kezdtük elölről

én nem olvastam a könyvet, mert rosszakat hallottam róla, én inkább a kötődő nevelés híve vagyok

2010. nov. 15. 13:06
 15/16 anonim ***** válasza:
Szia! Én azt javaslom, hogy a Suttogó mindent megold c. könyvet vedd meg. Nekem mindkettő meg van, de az első részben az pl. nincs benne, hogy a felvesz-letesz módszert csak 3-4 hónapos kortól alkalmazzuk, mert előtte csak még jobban felzaklatja a babát az állandó mozgatás. Vagy én nem olvastam elég figyelmesen? :) Szóval ebben konkrétabban írja le a szerző az egyes problémák szerinte legjobb megoldását. De ahogy már előttem is írták: nem szentírás! :)
2010. nov. 15. 13:37
 16/16 anonim ***** válasza:

11.55 vagyok.

Cicin alszik el a fiam,De nem közöttünk alszik,hanem külön szobában,a saját ágyában.

Cumit meg dughatsz annak a babának a szájába aki (mint a fiam)öklendezik a cumitól.Pl a fiam nem fogad el sem cumit,sem üveget.

A másik.....Este 3/4 8 kor cici és alszik.Igaz éjjel ébred,de ez van....

2010. nov. 15. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!