Hogyan mossátok ki babátok kedvencét?
Ha kimosod már az sem kell majd neki...
elég ha átöblíted vízzel, mert pont a szag az ami miatt tudja hogy az az igazi fufu.
Amúgy csatlakozom, hosszabb alvás közben sikerülhet.
Mennyi idős a kisfiad?
Esetleg lehetne olyan cselt alkalmazni, hogy együtt fürödjenek vele, együtt mossátok ki a kiskádban fürdés közben, ő helyezze fel a radiátorra és figyelje, persze a te felügyeleted mellett, hogy mennyi idő alatt szárad meg :)
Nálunk egy kutyifejű alvós rongyi van kedvencként, aminek a két sarkát mindig bekapja, nyálazza, most a napokban már azt vettem észre, hogy a benne lévő nyálat szívogatja ki belőle.. rosszul vagyok tőle, de nem tudom tőle elvenni. Vettem ugyanolyat, lassan már mindkettő ilyen állapotban van. Felváltva mosom - szárítom őket, lassan beszerezhetek egy harmadikat, és a legócskábbat kivágom a fenébe. Hála az égnek nem tesz különbséget közöttük, viszont valamelyik nap elkapta mindkettőt, és cipelte őket. Én naív meg azt hittem, majd zavarban lesz... ááááh, én voltam zavarban, hogy mennyire nem érdekelte, hogy nem csak egyetlen darab van.
Alvás közben szoktam én is kimosni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!