Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj ha a 4 hetes babamnak 2...

Baj ha a 4 hetes babamnak 2 napja nincs szeklete?

Figyelt kérdés
Kicsit fajdogal a hasa,pukizni nagyokat es sokat pukizik,adtam neki baby watert...a kis hasa kuruttyol de sehol semmi.Vagy mar mi is kezdunk atallni a 2-3 naponkenti kakira.Nagyobb babaknal tudom h ez a ritmus szokott beallni, de nallunk mi lehet a helyzet?
2009. jan. 11. 16:39
 1/5 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem irni,h cicizunk,csak most 4-5 napja hebe hoba kap 1 kis tapszeres potlast mert az egyik mellemet kiharapta es gyogyitom.
2009. jan. 11. 16:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Lehet akkor a tápszer okozza .

Orvos szerint 5 napig normális.

Tornáztasd, és majd kijön:-)

Ha pukizni tud, akkor annyira nem fáj a hasa, az jó:-)

2009. jan. 11. 16:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Hal'Istennek a pukival tenyleg nincs gond,neha olyakat pukizik,h meg en is megijedek.
2009. jan. 11. 16:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Anyatejes babáknál nem ritka, hogy eltelik pár nap kaki nélkül. Tápszeres babáknál ez nem így van. Szerintem nincs okod aggódni. A mi védőnőnk azt mondta, hogy eltelhet anyatejes babáknál akár 5-6 nap is kaki nélkül.
2009. jan. 11. 16:57
 5/5 anonim ***** válasza:
Normális.Ne aggódj.Anyatejeseknél előfordul 5 naponta van széklet vagy 6-7 nap után de ha nagyon bártja már a babád hogy nem kakilt szélcsővel vagy hőmérővel rá lehet segíteni és rögtön lesz kaki.
2009. jan. 11. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!