Az én babám a hátáról a hasára fordul át 3,5 hónaposan. Baj, hogy nem forítva?
Szia.
Mi is ugyan így fordultunk elsőnek hátról hasra.
Nem tudom mért mondta a védőnőd hogy ez baj lenne.
Én védőnőm nem mondta.
Kisfiam most 14.5 hós, egészséges, 6 hós korában felült, felállt és mászni kezdett, 11 hós kora óta jár. Szinte soha nem fordult hasról hátra, mindig hátról fordult hasra és azt is 90%-ban csak egy oldalra. Az első mondattal csak annyit akartam, hogy lásd, semmi baja nincs. Butaságot mondott a védőnőd. Mi fejlődésneurológiára is jártunk, ott sem jelezték annó, hogy ez gond lenne.
Nyugodj meg, minden rendben. Lehet, hogy egyszerűen nem szeret annyira hanyatt, mint az én fiam. Élvezi, ha hason lehet. Néha már sírt a fáradtságtól, ekkor hanyatt fordítottam és kb. 20 mp múlva már megint hason volt :).
Nem tudm hányadik válaszoló téved, először szoktak a babák hasról hátra, utána fordítva, de mindegy mert minden babának megvan a maga fejlődési üteme, ne ijedj meg, minden rendben lesz !
Unoktesóék babája 6 hónapos múlt és még semerre nem forog, nincs vele baj se doki, se védőnő szerint.
Az a baj a babákkal, hogy nem olvassák a nagykönyvet!
Ha egyik módon már megfordult, akkor előbb utóbb fog majd a másik módon is. Nincs semmiről se lekésve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!