Milyán márkájú cumisüvegeket használtok?
Figyelt kérdés
2010. nov. 14. 15:52
4/20 anonim válasza:
Mi nem használtunk cumisüveget,de ha kellett volna vennem,akkor Tommie Tippie-t vettem volna.Környezetemben mindenki megvan vele elégedve.
5/20 anonim válasza:
Tommee Tippee és Dr Brown :)
kaptunk ajandékba egy baby novát, de azt csak NUK cumival fogadja el.
7/20 anonim válasza:
Tommee Tippee, Nuk, Mam, Nuby, Dr. Brown, Avent, DM-es.
Nehezen eszik a fiam, ezért mindet kipróbáltuk.
8/20 anonim válasza:
A sima aventest majdnem kihajítottam, mert sok levegőt nyelt vele a fiam. a szelepessel semmi gond, úgyhogy mindenképpen szelepeset vegyél. Nekünk mam-van, az nagyon jó, és tomee tipee, és szelepes avent.
de a favorit a tomee tipee, mert annak mellformájúra van kialakítva a cumi része. szerintem mindenképpen azt vegyél.
9/20 anonim válasza:
Kizárólag Avent. Cumiból hozzá azt, amelyik a korának és az étvégyának megfelel, vízhez kevesebb lyukút. A variábilis sem rossz, de meg kell tanulni használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!