Milyen hatással volt a babáitokra a védöoltás? (az elsö)
Az első oltásra mentek ,akkor gondolom most 2 hónapos. én úgy tudtam úszás csak 3 hónapos kortól lehet. Pont az oltások miatt. De mindegy, gondolom már jártok egy ideje. Egyébként nálunk csak egy kis nyűgösség volt délutánra, adtam neki kúpot.
Szerintem kérdezd meg a dokit, hogy mehettek e úszni aznap.
Semmiképpen nem vinném babaúszásra!
Az én kisfiam az első három védőoltás után mindegyik alkalommal belázasodott.
én is úgy tudtam a babaúszást az oltás sorozat után lehet / javasolt elkezdeni. 5 hónapos korban.
És ezt sem értem mi az, hogy az életkorhoz kötött kötelező védőoltást egy hónappal később adják?
Függetlenül a korától, és attól hogy hányadik oltást kapja, szerintem hagyjátok ki az úszást! Nekem azt tanácsolta a védőnő, mikor kaptuk az első oltást, hogy azokon a napokon, mikor szurit kap, lehetőleg maradjunk otthon, ne csavarogjunk, ne kapjon új fajta ételt. Magyarán szólva, egy napra elég egy "izgalom". Még ha nem is lázasodna, akkor sem ajánlatos ilyenkor megterhelni a kicsiket. Tehát én kihagynám az aznapi úszást amikor oltást kap a gyerek.
Egyébként az én fiamnak eddig egy oltástól sem lett semmi baja, nem lázasodott, nem volt nyugtalan, mégis ezeken a napokon én még a boltba se vittem el, a séta is csak annyi volt, hogy elsétáltunk az orvoshoz, és aztán haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!