Érdemes etetőszéket venni?

hali,
Nekünk az IKÁS 3ezer forintos van, és jól szuperál, csak annyi, hogy odáig fel kell emelni a csajt..:(
De mostanában felfedezte magának a számítógép előtti térdeplő széket:)...csak ő fordítva használja.
Így van széke és asztala is egyben...:))

Szerintem valami mindenképp kell.
Mi karácsonyra kaptuk a családtól a saját lábain álló, tálcás Cam etetőszéket.
Szerintem mindegy, milyet veszel, amihez van helyed, vagy praktikusabbnak találod. Mindegyik jó.
(a mienkel mondjuk az a baj, hogy nehéz összecsukni, nem is szoktuk, és nehéz vinni, mert széles, nagy lábai vannak. És mikor összejön a család a szomszéd lakásban, macera cipelni, de ezenkívül más baja nincs:-)

Szia!
Én mindenképpen ajánlom az etetőszék használatát, hogy megtanulja a gyermek, hogy evés közben nem kúszunk, mászunk, rohangálunk.
Nekünk olyan etetőszékünk van, amit később asztalkára és székecskére alakíthatunk, így később is használhatja akár rajzolásra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!