Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érdemes etetőszéket venni?

Érdemes etetőszéket venni?

Figyelt kérdés
Ha igen, kinek melyik vált be? Én a székre rögzíthetőt nézegetem, szerintetek jó?
2009. jan. 11. 12:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

hali,

Nekünk az IKÁS 3ezer forintos van, és jól szuperál, csak annyi, hogy odáig fel kell emelni a csajt..:(

De mostanában felfedezte magának a számítógép előtti térdeplő széket:)...csak ő fordítva használja.

Így van széke és asztala is egyben...:))

2009. jan. 11. 12:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
az én manómnak a rendes, kerekeken guruló széke van, azért praktikus, mert el is játszik benne, szeret benne ücsörögni. de a lényeg, hogy a picúr szeresse.
2009. jan. 11. 12:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem valami mindenképp kell.

Mi karácsonyra kaptuk a családtól a saját lábain álló, tálcás Cam etetőszéket.

Szerintem mindegy, milyet veszel, amihez van helyed, vagy praktikusabbnak találod. Mindegyik jó.

(a mienkel mondjuk az a baj, hogy nehéz összecsukni, nem is szoktuk, és nehéz vinni, mert széles, nagy lábai vannak. És mikor összejön a család a szomszéd lakásban, macera cipelni, de ezenkívül más baja nincs:-)

2009. jan. 11. 13:58
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én mindenképpen ajánlom az etetőszék használatát, hogy megtanulja a gyermek, hogy evés közben nem kúszunk, mászunk, rohangálunk.

Nekünk olyan etetőszékünk van, amit később asztalkára és székecskére alakíthatunk, így később is használhatja akár rajzolásra is.

2009. jan. 11. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!